Haiti hullámai ihlették a TOMS legújabb kollekcióját

2015. március 12.
Haiti színes forgataga inspirálta a TOMS tavaszi kollekcióját, amiről még egy egzotikus hangulatú videó is készült. A jótékonyságról híres cipőmárka ráadásul most táskákkal is bővíti kínálatát!

A már hazánkban is kapható TOMS cipők különlegessége, hogy bár egy pár lábbelit vásárolunk, mégis kettő lesz belőle. A One for One jótékonysági program lényege ugyanis, hogy minden cipővásárlás után egy rászoruló gyermek is hozzájuthat egy párhoz.

A márka kínálata ráadásul folyamatosan bővül: kezdetnek csak a cipők voltak, azóta már napszemüveg és kávé is bekerült a jótékony programba, legújabb dobásuk pedig a támogató táskakollekció. A cég a különleges marketing modellen túl is rengeteget tesz azért, hogy segítsen a rászorulókon. Mivel Haitin rendkívül magas a munkanélkülisgi ráta, 2014-ben a TOMS gyárat alapított Port-au-Prince mellett, hogy munkahelyeket teremtsenek az embereknek, és perce még több cipőt tudjanak adományozni.

Az új, tavaszi kollekciójukat Haiti színes, vibráló forgataga ihlette, ahol egymás mellett megfér az egzotikus, pezsgő kulturális élet, és az érintetlen természet nyugodt szépsége.