Pasztell kontra élénk színek tavasszal is

2015. március 17.
Friss, üde és abszolút egyedi! A PandArte bloggere bemutatja nektek Lilla Papai legújabb kollekcióját.

Pápai Lilla fiatal magyar ruhatervező 2014. őszi-téli, debütáló kollekcióját elismeréssel fogadta a szakma és az igényes, öltözködésre érzékeny közönség is. A brand tervezője nevét viseli, aki továbbgondolva korábbi inspirációit, megalkotta 2015. tavaszi-nyári kollekcióját. Megőrizve a jellegzetes kötött mintavilágot, új jelentéssel ruházta fel előző, Közelebb kollekciójának inspirációját. A dinamikus sötét-világos kontraszt markáns vonalait most lágy pasztell, valamint élénk színekkel oldotta fel.

A tavasz könnyed napsugarainak melegsége és a nyár erős fényhatásai alkotta színvilággal fogalmazta újra a céltudatos, de mégis gyengéd nő öltözködési ideáját. Határozott, de finom színekkel lágyította a dinamikusságot és helyezte előtérbe a nőiességet. Ruhadarabjaival továbbra is arra ösztönzi a szemlélőt, hogy hagyja el a hamis felületességet és nézze meg közelebbről a részleteket, mert új kollekciójában is rengeteg apró finomságot lehet felfedezni.

Pápai Lilla teljes kollekciója, a táskákkal együtt megtekinthető a LAONI la STORE üzletében (1072, Budapest, Klauzál tér 1.).

Kapcsolat: Facebook/LillaPapaiFashion

A galériáért nagyobb méretben kattints a képre!


Fotó: Ajkai Dávid
Modell: Nikolett/Attractive, Vanda/Avantage
Smink: Pápai Lilla