Bemutatjuk az eVe legújabb kollekcióját

2015. március 24.
Évről évre csodálattal figyelem Reményi Éva ékszereit... Egyre szebbek, kifinomultabbak és különlegesebbek. Aranyozott ékszereinek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nagyon jól variálhatók különböző viseletekhez és stílusokhoz. A PandArte bloggere most bemutatja nektek az eVe by Eva Remenyi 2015-ös tavaszi-nyári kollekcióját.

A tervezőről

Reményi Éva eredetileg idegenforgalmi és szállodai közgazdásznak tanult, az ékszerkészítés sokáig csak hobbi volt az életében, mára azonban a szabadidős tevékenységből hivatás és szenvedély lett. Éva egy évig névrokona, Reményi Katalin ötvösművész nyílt alkotóműhelyében ismerkedett az ötvösség alapjaival, majd beiratkozott a Budapesti Kézművesipari Szakiskola kétéves aranyműves szakára.
Két éve főállásban készíti karakteres, időtálló ékszereit, amivel nagy álma vált valóra. Munkája során nagyon jó érzéssel tölti el, hogy önkifejezési módjának végleges formája egy olyan dolog, amiben mások is megtalálják a szépséget és az örömöt.

A márkáról

Az eVe by Eva Remenyi ékszerek alapanyaga általában sárgaréz. Az oxidáció miatt ezt az elemet ezüstözteti (rosé), aranyoztatja a tervezőnő 24 karátos arannyal. Megrendelésre nemesfémből is dolgozik.
Az eVe kreációknak az idők során kialakult sajátos, összetéveszthetetlen stílusa: minden darab grandiózus és extravagáns, amellett, hogy a letisztult, minimalista design jegyei is fellelhetők a leggyakrabban geometrikus formakoncepcióval életre hívott kompozíciókon. Az ékszereken megmutatkozik továbbá az elemek ritmikus ismétlődése, amely által az eVe darabok bárhol, bármikor felismerhetővé válnak, illetve egy kreatív folytonosságot adnak az egyes kollekcióknak.

Az eVe az igényes, bátrabb nőtípusnak szól. Azoknak, akik nem elégszenek meg a középszerűséggel, ki mernek törni a megszokott keretek közül, igényesek és belső energiáikat, célratörő személyiségüket külső megjelenésük révén is szeretnék tükrözni.

eVe 2015. tavaszi-nyári kollekció

A 2015-ös tavaszi-nyári kollekciót a korábbiaknál talán még erősebben áthatja a geometria. Körszeletek, háromszögek és karikák adják a kompozíciók alapjait, amelyek fényes rosé és selyemfényű ezüst színekben jelennek meg a kollekcióban. A tavaszi-nyári kreációk közt is fellelhetők a közkedvelt hosszú medálos, illetve az áthurkolós nyakláncok. A visszafogottan esztétikus, de kisebb bedugós fülbevalók a szolidabb, szofisztikált stílust preferáló nők alapdarabjai lehetnek.

A teljes galériáért kattints a képre!


Szerves része a kollekciónak egy új izgalmas, naturalisztikus vonal is: az egymásba fűzött levelekre vagy szárnyakra emlékeztető ékszerek a tavaszi frissességet, a nyári könnyedséget reprezentálják. Éva e légiesebb irány beemelésével a 2015-ös évre vonatkozó pozitív gondolatait jelenítette meg, amely szerint az előttünk álló év a szárnyalásról és a szabadságról fog szólni.

Elérhetőségek: www.evebyevaremenyi.com, Facebook/evebyevaremenyi
Showroom: Budapest, Logodi utca 63.

Fotók: Ajkai Dávid, Varga Dániel