Tóth Bori: „Viselj bátran állatmintás darabokat!”

2015. április 13.
A kényelmes ruhák is lehetnek csinosak! Nem hiszed? Tóth Bori, a Masion Marquise divattervezője a héten is egy üdítő, sikkess szettel bizonyítja ezt be nektek!

Egy divattervező élete bizony nemcsak abból áll, hogy rajzolgat és a bemutatók végén kimegy a kifutóra meghajolni, rengeteg – mindenféle csillogástól mentes – háttérmunka jár ezzel a szakmával, amelyeket lehet jobban vagy kevésbé élvezni.

Nekem a textilvégek szemlézése az egyik kedvenc stációm egy kollekció tervezése során, viszonylag gyakran járok ki Párizsba is emiatt, de idehaza is lehet kincsesbányákra bukkanni, mint a Petőfi Sándor utcai SpecialTextil, ahol századfordulós díszletek között válogathatok az egyedi anyagokból.

Ez a szűknek ható, de meglepően sztreccses Maison Marquise dzsörzé ceruzaszoknya tökéletes, ámbár sikkes választás a létrázáshoz, pláne, hogy a derékövem lakkveretei szinte szimmetrikusak a szoknya díszítéseivel.

Sokan nem szeretik az állatmintákat, én viszont igen, ha minőségien néz ki, mint ez a Marc Cain kardigán is, amelyhez egy H&M gyapjúkámzsát párosítottam.

Tóth Bori

Fotó: Gosztom Gergő

MasionMarquise.com,Facebook/MaisonMarquiseInstagram/Maisonmarquise