Jourdan Dunn gyerekruhákat tervez

2015. április 15.
A 24 éves szupermodellért a legnagyobb divatházak versengenek, de hiába őrül meg mindenki az 1,80 méter magas fekete párducért, ha végiglejt a kifutón, ő most mégis inkább a divattervezésben kacsintgat. Ráadásul egyből a legkisebbekre gondol!

Jourdan Dunn – aki mellesleg az első fekete brit modell, aki felkerülhetett a Forbes „gazdag listájára” – nem elégszik meg a kifutók csillogásával, szeretné a divat háttérmunkájából is kivenni a részét. A fiatal topmodell állítása szerint mindig is szerette a gyerekeknek és fiataloknak szóló kollekciókat, de mióta ő maga is édesanya lett, még inkább fókuszba került életében a gyermekdivat.

„Imádom a gyerekruhákat, és különösen odavagyok értük, mióta megszületett a kisfiam. A divatvilágban befutott karrierem során megtanultam szeretni és tisztelni a tervezői munkát, és anyaként is elvárom a megfelelő minőséget és értéket a pénzemért, arról nem is beszélve, hogy szeretném, ha a kisfiam, Riley is a legmenőbb cuccokat hordhatná!” – nyilatkozta Dunn.

A szupermodell állítólag farmernadrágokkal, kabátokkal, egyszerű felsőkkel, leggingsekkel, pulóverekkel és különféle kiegészítőkkel készül hozzájárulni a legdivatosabb apróságok ruhatárához, amiket a brit Fluid World gyárt majd számára. És mielőtt még valaki azt gondolná, hogy csillagászati összegekbe kerül majd Dunn-darabokba öltöztetni a kicsiket, jó hír, hogy a modell a tervek szerint elérhető áron szeretne dizájner minőséget kínálni.