Atlantiszi utazás a tenger mélyére

2015. április 22.
A tenger világát keltette életre Joó Beatrix divattervező legújabb, Sous Marin kollekciójával, amelyet Budapest újonnan nyílt luxusszállodájában, a Prestige Hotelben mutattak be.

Sellőlányok keltek életre és vonultak végig a kifutón a tenger magával ragadó színeiben. A Sentiments Sous-Marin fedélzetén a korallzátonyok varázslatos világába utaztunk, megidézve atlantiszi mítoszokat és legendákat, amelynek egy igazi ékszerdoboz, a Prestige Hotel adott otthont.

Joó Beatrix a nőket az előkelő királyi színek kombinációjába, csodálatos formavilágába öltözteti. A ruhái olyan nemesek, mint maguk a korallok. A kollekció uralkodó pasztellszínei mellett megjelennek a tengerek színpompás színei; az élénk kék, a vörös arany, de a legfinomabb homok színek, vagy olajzöldek is.

A természet ihlette kollekció nemcsak színvilágában, formavilágában is fennkölt utazásra visz. A kagylók ihlette táskák, ékszerek a tengerek tökéletességének és hatalmának szimbólumaként jelennek meg a hölgyek öltözékének kiegészítőjeként.

A Sentiments nő, aki egyszerre magabiztos és törékeny, mint a korall, a tökéletes harmónia megtestesítője. A kollekció a ruhák anyagaiban is megidézi a tenger halk morajlását, a viharokat és a csendes napfelkeltét. De mint a női lélek, a tenger világa is percről percre változhat, így a kelmék a testtel szinte együtt élve, együtt mozogva remekül érzékeltetik a tenger finom hullámzását.

A backstage pillanatokat és a bemutató képeit megnézheted, ha a képre kattintasz!

A Sentiments egy exkluzív, elsősorban haute couture ruhákat tervező és készítő budapesti divatmárka. A márka designere és alapítója Joó Beatrix. A Sentiments már több mint 10 éve folyamatosan jelen van a hazai társasági, művészeti, valamint a közélet meghatározó eseményein, továbbá a nagy presztízsű külföldi rendezvényeken. A ruhák elsősorban azoknak a nőknek készülnek, akik számára az öltözködés egyfajta önkifejezés. A Sentiments olyan hölgyeket szólít meg, akik akarnak és mernek is felülemelkedni az átlagon, bátran vállalják az önmagukban rejlő kreativitást. Minden Sentiments ruha finom, minőségi anyagokból készül, egyedülálló és kiismerhetetlen – akár a hölgyek, akik viselik.

Elérhetőség: sentimentscouture.com, 1053 Budapest, Reáltanoda utca 19. 2. emelet

Még több kampányfotóért kattints a képre!

Kampányfotók:
Fotó: David Ajkai Photography
Modellek: Németh Nikolett Németh/Hanzik Anna
Smink: Dominique Roberts
Haj: János Haller
Ékszer: Edit Peng
Fotózás helyszín: Várkert Bazár