Ők lettek a Victoria’s Secret új angyalai

2015. május 04.
Nagy lett a zsongás a fehérneműmárka háza táján: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge mellé 10 (!) új angyalkát szerződtetett a Victoria's Secret.

Karlie Kloss, Lindsay Ellingston és Doutzen Kroes távozása után pillanatok alatt megcsappant a Victoria’s Secret angyalainak a száma, ezért a márka kreatív igazgatója, Ed Razek úgy döntött, hogy 10 más más karakterú, különböző nőtípust képviselő topmodellel hódítja meg a világot – a Victoria’s Secret ugyanis Európában és Ázsiában is egyre jobban kíván terjeszkedni!

Fotó: Victoria’s Secret

Íme az a tíz topmodell, akik már az angyalok táborát erősítik!

Elsa Hosk

A 26 éves svéd topmodell profi kosárlabdázónak készült – azonban hamar fölfedezték Stockholm utcáin, ezért 2011-ben már a Victoria’s Secret fehérneműbemutatóján is felléphetett: azóta állandóan fotózzák a márkának.

@hoskelsa

Monica ‘Jac’ Jagaciak

14 éves korától kezdve már szinte az összes nagy luxusmárkával dolgozott, pár éve pedig a Victoria’s Secret csapatába is bekerült a 21 éves lengyel modell – igazi veteránnak számít a szakmában.

@jacmonika

Jasmine Tookes

Két éve mutatkozott be a Victoria’s Secret kifutóján, de a 24 éves kaliforniai lány már a GAP-et és és az UGGS csizmákat is reklámozta már.

@jastookes

Romee Strijd

A 19 éves holland topmodellt már az új Gisele Bündchenként emlegetik: a Chaneltől a Louis Vuittonig az összes kifutót bejárta már, állítólag nagy pilates rajongó.

@romeestrijd

Martha Hunt

Az amerikai lány rendesen végigjárta a modellek ranglétráját: egy modellversenyen kezdte, de a divatheteken is többször bizonyított  már, végül a 2013-as Victoria’s Secret bemutatón figyeltek fel rá a divatszakma nagyágyúi.

@marhunt

Lais Riberio

2010 óta minden nagyobb Victoria’s Secret eseményen és bemutatón részt vett már a 24 éves brazil topmodell, itt volt az ideje tehát, hogy angyallá nevezzék ki.

@laisriberio16

Sara Sampaio

Adriana Lima nagy vetélytársaként emlegetik a portugál topmodellt, aki már 2013 óta a Victoria’s Secret PINK vonalának arca.

@sarasampaio

Kate Grigorieva

Az ‘Oroszország következő topmodellje’ című realityshowban bukkant fel, majd egy csapásra a divatmárkák kedvence lett. A 24 éves orosz modell nemcsak a Victoria’s Secret, de a H&M arca is.

@_kate_g_

Stella Maxwell

Belgiumban született, ám Új-Zélandon nőtt fel a 24 éves Stella, aki tavaly debütált először a Victoria’s Secret kifutóján.

@stellamaxwell

Taylor Hill

A legfiatalabb, mindössze 18 éves amerikai Taylor már közel fél milliós Instagram-rajongótáborral büszkélkedhet.

@taylor_hill