Az idei MET-gála leggyönyörűbb ruhái

2015. május 05.
A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum éves gáláján a divat- és a sztárvilág krémje idén is nagyon kitett magáért  - a már-már mindent megmutató ruhák mellett azonban jópár gyönyörsűség is helyet kapott a vörös szőnyegen. Íme!

Jennifer Lawrence

Most sem csalódtunk az Oscar-díjas színésznőben! Egy kifogástalan fekete-virágos Dior ruhában érkezett a gálára, amire még egy gyönyörű nyakék is rá volt applikálva.

Kate Beckinsale

A színésznő egy nyári ruha szabású, arany flitterekkel megtűzdelt Diane von Fürstenberg estélyit választott, ami a többség választásához képest meglepően szolid és visszafogott volt.

Rosie Huntington-Whiteley

Az estély legfenomenálisabb ruhája valószínűleg a brit modellé volt: káprázatos vonalvezetés, diszkrét dekoltázs – és lábvillantás, mindez pezsgőszínben. Szerintünk egyszerűen káprázatos ez az Atelier Versace estélyi!

Gigi Hadid

A feltörekvő amerikai modell mindenkit megbabonázott ebben a tökéletes Diane von Fürstenberg ruhában!

Kendall Jenner

Két oldalt merészen kivágott Calvin Klein estélyiben érkezett  a Kardashian-klán fiatal tagka, akinke különösen jól állt ez a zöld-ezüst kövekkel díszített darab.

Ivanka Trump

Az amerikai üzletasszony elsőre visszafogottnak tűnő, pánt nélküli, sötétkék színű Prabal Gurung ruháját a hátán lévő hosszú, fehér uszály még inkább feldobja. A kiegészítőket is tökéletesen választotta meg a Trump-birodalom örökösnője: a fülbevalójáért odáig vagyunk!

Sofia Vergara

A színésznő egy olyan fehér színű Marchesa estélyi mellett döntött, amit még menyasszonyi ruhának is simán elfogadnánk…

Reese Witherspoon

Reese elragadóan festett ebben az enyhén sellőfazonú Jason Wu-darabban!

Chrissy Teigen

Ahogy már tőle megszokhattunk, a fotómodell finoman elegáns, fekete flitteres St. John Knits ruhában jelent meg az idei gálán, ami merész hátkivágásával messze túlmutatott egy hagyományos, egyszerű fekete estélyi formavilágán.

Candice Swanepoel

A Victoria’s Secret anyagala kevés vörös szőnyeges rendezvényen jelenik meg, tegnap azonban ő is a tiszteletét tette ebben a lágyan testre simuló, uszályos, nude Michael Kors estélyiben.

Selena Gomez

A színésznő-énekesnő meseszép fehér estélyi tervezőjével, Vera Wang-gel érkezett. Túl sok hozzáfűznivalónk nincsen a megjelenéséhez. Két szóban összegezve: Selena elragadóan festett.

Irina Shayk

Az alakjából mutatott is és nem is az orosz topmodell. Igaz, a halványlila színű Atelier Versace szaténestélyi nem mindenkinek állt volna jól, az asszimetrikus, félvállas megoldás és a ruhán lévő színes virághímzések viszont egyszerűen szerethetővé teszik ezt a merész választást.

Hannah Davis

Egy újabb fotómodell a legszebben öltözöttek között! Ez a műselyem J Mendel ruha sokaknak jól áll és a legtöbb elegáns eseményre nyugodtan hordható. Mi egy biztonságos, jól megválasztott ruhának tartjuk Hannah estélyijét.

Jennifer Lopez

Az est egyik legbámulatosabb jelensége Jennifer volt, aki Atelier Versace estélyit viselt.

Amanda Seyfried

Egy nem mindennapi Givenchy Couture gálaruhát választott a színésznő: semmi túlzott dekoltázs, de a formás karok igencsak nagy szerepet játszanak az efféle darabok viselénél. Ügyeljünk rá, hogy hangsúlyos kiegészítőkkel ne terheljük az amúgy is fodoros-mintás ruhánkat.

Fotók: Profimédia – Red Dot