A Daige utcai sorozata

2015. május 18.
A DAIGE minden szezonban készít egy olyan "utcai" sorozatot is, amelyben elérhetőbb high street ruhákkal kombinálva bemutatja, hogyan lehet beilleszteni gardróbunkba egy-egy dizájnerdarabot.

Most egy különleges kollaboráció során Tóth Melinda, a tervező felkérte Bolla Viktóriát és Nagy Vivient, az 11Ground és a Fiftypairsofshoes bloggerináit, hogy vegyenek részt egy közös projektben. A lányok kiválasztották a számukra legkedvesebb ruhákat és azokat saját, otthoni kincseikkel kombinálva mutatják meg a hazai divatorientált közönségnek, hogy mennyire hordhatóak, variálhatóak ezek a különleges darabok.

„Nagyon boldog voltam mikor a DAIGE megkeresett, mert a gyönyörű dizájner darabokkal egyedit viselhetek, különlegesebbnek érezhetem magam, miközben nagyszerűen tudom kombinálni azokat a meglévő ruhatárammal” – mondta Vivi.

„A kezdetektől fontosnak tartom a magyar divattervezők bemutatását és támogatását az oldalamon, a DAIGE márka pedig egyébként is az egyik személyes kedvencem, így egy pillanatig se volt kérdés, hogy mit válaszolok Melinda megkeresésére” – mondta Viki.

A képeket Csengery Máté, a hajat pedig Bozó Csongor készítette.

Nagy Vivien, a Fifty Pairs of Shoes bloggere

Az 11Ground bloggere, Bolla Viktória