Gabo Szerencses új, bőrtáska-kollekciója

2015. május 25.
Szerencsés Gabo alig egy hónapja mutatta be legfrissebb nyári kollekcióját, máris elérhető a vadonatúj ruhákhoz tervezett bőrtáska széria is.

A fiatal magyar tervező márkája kizárólag minőségi bőrből készülő, hosszú élettartamú, letisztult formájú, mégis stílusos táskákat, pénztárcákat kínál, amelyek nem csupán egyetlen szezonra szólnak. A nyári kollekcióban többféle méretű modell szerepel, amelyek mindegyikét markáns formaalakítás és izgalmas anyagkombináció jellemzi. A puha, semleges karakterű bőrökhöz tapintásra késztető különleges kiképzésű anyagok társulnak, amelynek izgalmas felületi játéka, szokatlan struktúrája egyaránt vonzza a tekintetet.

A márka tavaszi-nyári kollekcióját a 20. század egyik legnagyobb építésze, Ludwig Mies van der Rohe munkássága ihlette. A harmincas évektől kezdődően alkalmazott építészeti eszköztára a vas, a beton és az üveg használata, az épület szerkezeti egyszerűsége, harmonikus arányai mind-mind inspirációs forrásként szolgáltak az egyes darabok megtervezésénél. A ruhákhoz tökéletesen illeszkedő vadonatúj táskákat is határozott geometria, egymásra tükröződő szimmetrikus vonalak jellemzik, s a színhasználatban a beton a márvány és a travertin pasztell árnyalatai jelennek meg. A három új modell, többféle alkalomra is viselhető: a szuperpraktikus, mindent elnyelő nagyméretű táska tökéletes nappali kiegészítő, a közepes méretű modell hétköznap és egy lazább esti program során is jó szolgálatot tehet, míg a legkisebb, kifejezetten estére szánt borítéktáska. Minden modellhez azonos anyagból készülő pénztárca is választható.

A Gabo Szerencses márka termékei megvásárolhatók a Lucky Shepherd Showroomban és a wonderLAB-ben.

Elérhetőség: gaboszerencses.com, Facebook/szerencsesgabo