Ez lesz a kedvenc táskád!

2015. június 02.
Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a táskák nektek is tetszeni fognak, és hamarosan le sem tudjátok majd venni magatokról. A PandArte bloggere is így járt!

Év elején vettem meg az első, régebbi szériás KlassDSign szatyortáskámat, amit azóta komolyan nem tudok letenni. Tök ciki, mert tudom, hogy az a szép és jó, ha a nő cserélgeti a táskáit a szettekhez, cipőkhöz, övekhez. De ez annyira kényelmes és praktikus, hogy nehéz megválnom tőle. 🙂 Ráadásul a ” Creativity takes courage ” felirat is nagyon passzol hozzám. A lányok most új kollekciót készítettek, és ha a tárgyaknak lehet pozitív kisugárzása, hát ezeknek a táskáknak az van!

Míg a KlassDSign előző kollekcióját az elvágyódás és a kalandra hívás inspirálta, addig az új, 2015. tavaszi-nyári darabokat az önmagunkhoz való visszatérés jellemzi.

„Amikor nyitott vagy a világra ahhoz, hogy befogadd annak szépségét, nyitottnak kell lenned önmagadhoz is. Megtalálni a belső harmóniánkat, és egyensúlyt teremteni magunkban azonban türelem és önismeret kérdése, ehhez pedig idő kell. A magadra fordított idő megtérül. Ismerd fel, hogy mik tesznek boldoggá a mindennapi életben és használd ki ezeket a hétköznapi energiaforrásokat. Olvass, beszélgess, tanulj vagy csak hagyd, hogy a képzeleted ragadjon ki a monoton körfogásból. Teremts olyan környezetet magad köré, aminek a része vagy és alkoss magadról pozitív képet. „

Ezek a gondolatok határozták meg a KlassDSign 2015. tavaszi-nyári kollekciójának létrejöttét az első gondolatforrástól a termékek megszületéséig. Az önmagunkhoz való visszatalálás fontos momentuma a brand ideológiájának, így az idei kollekcióban is visszaköszönnek a kezdetek stílusjegyei.

A vászon, farmer és bőr táskák közül kiválaszthatod az idei nyár hozzád legközelebb álló fazonját. A tote bagek, hátizsákok és az övtáska egyes darabjai pozitív feliratokkal, de egyöntetűen stílusosan invitálnak, hogy te is része légy a KlassDSign világának.

A galériáért kattints a képre!

Kampányfotók:

Design: KlassDSign/Schmél Nóra és Tóth Katalin
Fotó: Barna Bálint
Smink: Horváth B. Ágnes
Haj: Zomborka Miska
Modellek: Blanka / Visage Models, Villő / Face Model

Az új termékek a márka honlapján keresztül megrendelhetőek a világ bármely pontjáról.