Rosie Huntington-Whiteley fehérneműt tervez – igazi nőknek

2015. június 26.
A színészi babérokra törő Victoria Secret modell franciás bájú fehérneműket tervez a Marks&Spencernek, de nem csak a modellalkatú nőkre gondol!

A szőke bombázó legutóbb az új Mad Max filmben domborított, magánéletében pedig Jason Statham oldalán feszít, de bármennyire nagy fordulatszámon pörgesse is a hollywoodi magas életet, Rosie két lábbal a földön áll, ha fehérneműről van szó.A 28 éves szépség már megcsillantotta dizájneri képességeit, hiszen a Marks&Spencernek már korábban tervezett finom darabokat. Rosie nem győzi hangsúlyozni, hogy „mikor fehérneműt tervez, az igazi nők járnak a fejében”.

„A szívém mélyén még mindig az a devoni lány vagyok, ezért számomra sokkal fontosabb, hogy olyasmit tervezzek, ami tényleg közel áll az emberekhez.” A francia boudoirok ihlette fehérneműkben Rosie vintage-mániája is visszaköszön. A Rosie for Autograph kollekció különlegessége azonban épp az lesz, hogy a finom, elegáns és sikkes darabok nagyobbK méretekben is elkészülnek. Így a csodás fehérneműket kényelmesen viselhetik azok is, akiket nem modellalkattal áldott meg az ég.

Fotó: Profimedia-Red Dot