Jól megy a Wam models magyar srácainak Milánóban!

2015. július 05.
Igazi sikerszériát tudhatnak maguk mögött a Wam Models srácai. A milánói divathéten olyan legendás márkák kifutóin vonulhattak, mint a Giorgio Armani vagy a Calvin Klein, sőt, akad olyan is, aki a Dolce & Gabbana világkampányhoz adta az arcát.

A 2016-os tavasz nyári fashion week szezon a vártnál is jobban sikerül a Wam Models srácainak: Bertold az ügynökség által leszervezett Vogue Hommes exclusive anyagát követően – nem olyan meglepő módon – Milanóban olyan bemutatókon szerepelt, mint Dolce & Gabbana, Versace, Tod’s, Brioni, Giorgio Armani, Párizsban pedig immáron 3. alkalommal Givenchy kollekciójában kapott szerepet.


Bertold talpig Armaniban

Misa Patinszki is hozta a tőle várt sikereket, immáron 3. alkalommal volt modellje Dolce & Gabbana bemutatójának, 2. alkalommal Bottega Veneta vitte kifutóra – mellesleg Misa a cég tavasz-nyári lookbookjának is arca. A divathéttel párhuzamosan jött ki az új Dolce & Gabbana világkampány, óriási megtiszteltetés, hogy Misa már 3. alkalommal szerepelhet benne.


Misa Bottega

Kemény munka eredménye, hogy idén közvetlen megkeresés és közvetlen együttműködés folyományaként 2 modellünk is exklúzív modellje lehetett 2 világmárkának, Gerge a Versace, Filip pedig Calvin Klein kifutóján vonulhatott, a divathetekre vonatkozóan kizárólagosan.

Az ügynökség modelljei közül Noel – aki a jelenlegi tavasz-nyári Tom Tailor világkampány arca – egy friss tervező, Septwolves színeiben bizonyíthatott, valamint Alfréd Kovács pedig bevált arcként a Moncler Gamme Blue és Etro tervezőinek vonult.

Ha ez még mind nem volna elég, az ügynökség vadonatúj arca, Olivér a L’officiel Hommes Italia magazinban mutatkozhatott be, Tóth Ali és Virág Anikó styling munkájának köszönhetően, a képeket „Faces of Budapest” címmel John Spinks készítette.