A Hungaria pezsgő bemutatja: Az év street style szettje

2015. július 13.
Jelentkezz a Marie Claire magazin és a Hungaria pezsgő közös pályázatára saját street style összeállításoddal!

Nincs vonzóbb egy irigylésre méltóan eredeti és harmonikus hétköznapi összeállításnál. Nem véletlen, hogy a street style mint műfaj blogok és divatmániások százezreit inspirálja. A tökéletes outfit, egy hibátlanul komponált szett a legátlagosabb napot is képes kifinomulttá és emlékezetessé tenni – akár egy pohár jó pezsgő. Mutasd meg magad te is: a legjobban sikerült, legstílusosabb összeállításban fotózd le magad, küldd be a képet, és legyen a tiéd Az év street style szettje cím!

A pályázat mottója: Ha a pezsgő ruha lenne…

Minden pályázótól a szett fotóját várjuk, úgy, hogy a fotón azt a pályázó viselje. A zsűri a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy kreációval/öltözékkel lehet.

A pályázatok beküldésének határideje: 2015. szeptember 10. éjfél

DÍJAK:*

SZAKMAI DÍJ: 100 000 FT

KÖZÖNSÉGDÍJ: 100 000 FT

HUNGARIA PEZSGŐ KÜLÖNDÍJ: 100 000 FT

A részletes pályázati kiírásért kattints ide!

A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyekre majd az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatók lesznek a kifutón úgy, hogy azokat maguk a pályázók mutatják be. A nyerteseket és az öltözékeket bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor 2015. november 13–15. között.

* A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.