A Perwoll bemutatja: Az év fiatal divattervezője pályázat

2015. július 13.
Dobd fel a feketéd - tüntesd fel új színben

Az elegáns, alkalmi öltözetek alapszíne a fekete. De minden árnyalat mellett más-más arcát mutatja: csábosabb, vadabb, bűbájosabb vagy drámaibb lesz attól függően, mit hozunk ki belőle. Ezúttal a szezon legstílusosabb alkalmi „partnerét” keressük imádott feketénk mellé: azt az árnyalatot, amely mellett még szebb, még ragyogóbb lesz. Tervezd meg a szezon legelegánsabb, legünnepibb darabját: az alkalmi ruhák kétszínű királynőjét.

Pályázz Te is! Jelentkezz a Marie Claire magazin és a Perwoll közös pályázatára saját ruhakreációddal, és legyél te 2015 felfedezettje, Az év fiatal divattervezője!

A PÁLYÁZAT MOTTÓJA: A SZEZON LEGERŐSEBB FEKETÉJE: ELEGÁNS, LÁTVÁNYOS, ÉS PÁRBAN JÁR.

Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A zsűri a legötletesebb, a legizgalmasabb, a Marie Claire nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy ruhával/öltözékkel lehet.

A pályázat beküldésének határideje: 2015. szeptember 10., éjfél

Díjak:*

Szakmai díj: 150 000 Ft

Perwoll-különdíj: 150 000 Ft

A részletes pályázati kiírásért kattints ide!

A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatók lesznek a kifutón. A nyerteseket és az általuk kreált öltözéket bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor 2015. november 13–15. között.

*A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyerteseinek a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyi jövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.