Dönts a stílus mellett! – ALLEE ELEGANCIA DÍJ 2015

2015. augusztus 15.
Az egyéni stílus, az elegancia, a helyzetnek megfelelő ruhaválasztás: érték. Az öltözködés kultúrája nemcsak azért fontos, mert az esztétikus megjelenés jó, hanem azért is, mert az emberi kapcsolatokat segíti, megerősíti. Az elegancia és a viselkedéskultúra kéz a kézben járnak, támogasd ezeket az értékeket, segíts példaképeket állítani, szavazz az ALLEE ELEGANCIA DÍJ jelöltjeire!

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban. Ezért 2013-ban megalapította és idén másodjára adja ki az ALLEE ELEGANCIA DÍJ kitüntető elismerést, amelynek fő célja, hogy olyan példaképeket állítson, akik hitelesen képviselik az eleganciát.

A díjazottak olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek lehetnek, akik minőséget képviselnek és értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.


Nánási Pál fotográfus, Tombor Sarolta sminkmester, Kulka János színművész, ALLEE Elegancia díjas, László Krisztina főszerkesztő, Marie Claire

A neves szakmai zsűri kategóriánként három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelel az ALLEE ELEGANCIA DÍJ fenti követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatja meg kategóriánként a díjat.

Légy stílusos Te is: támogasd az eleganciát! Szavazz és dönts! Rajtad múlik, hogy kik kapják meg a méltó elismerést. Szavazz online az ALLEE ELEGANCIA DÍJ jelöltjeire itt: www. elegancia.allee.hu

Kattins a képre a jelöltek fotóiért!

Ha szavazol, akkor nyerhetsz egy 50.000 Ft-os Allee vásárlási utalványt vagy egy 2 fős belépőt a díjátadó gálára.