A vidámság kultusza a Furlánál

2015. augusztus 26.
A Made in Italy hagyományokat kivételes mintázatok, merész színek és innovatív részletek teszik gazdaggá, miközben neon árnyalatok, szikrázó patentek és magas fényű felületek tükröződnek vissza az egész kollekción. Minden egyes darab ragyog a reflektorfényben.


Furla Dandy Petrolio

Az egyik legkedveltebb modellt, amely magán viseli a kifinomult és aprólékos itáliai munkavégzés kézjegyét most vakmerő színek és kombinációk uralják. A Furla Metropolis kistáska geometriai pontossággal megalkotott remekmű, ebben a kollekcióban pedig arany, ezüst és bronz színekben is megtaláljuk. Az idei kollekció még szorosabbá fűzi divat és művészet kapcsolatát. A legújabb modellként feltűnő Furla Viva Bucket táskán geometriai minták és colour-block hatások egyesülnek, ugyanúgy, mint régi kedvencünkön, a Furla Piper-en is.


Furlove – Winter rose kiegészítő

Az új szezon ihletést merít a sportos bomber dzsekik, cargo nadrágok és a kollégiumi uniformisok csíkjainak világából, fémes elemek, láncok teszik elegánssá és fényűzővé a kollekciót, színek tekintetében pedig keverednek a finom nőies, elegáns és merész árnyalatok. Közeleg az ősz és a tél, a Furla pedig a 2015/16-os téli kollekciójában elhozza nekünk a Metropolis kistáskát a napfény erejével, hogy könnyebben átvészeljük a hideg napokat.


Furla Metropolis kistáska

Teljes erejükből tértek vissza a divatvilág rivaldafényébe a Bucket táskák, a Furlánál pedig új modellként bemutatkozik a Furla Viva táska is, ami készen áll arra, hogy az egyik legnépszerűbb új design legyen.