3 titkos koktélbár Párizsban

2015. szeptember 10.
Ha új vagy még Párizsban, lenyűgöző érzés olyan alap látványosságokat meglátogatni, mint az Eiffel torony, a Louvre vagy a Champs-Élysées, amelyek mindegyikének különleges helyet foglal el a szívünkben. A gyakoribb látogatóknak viszont jó érzés elkerülniük a turisták tömegét, és felfedezni néhány kevésbé közismert kincset. Nincs is jobb módja annak, hogy vérbeli párizsi bennfenteseknek érezzük magunkat, minthogy kézműves koktélt szürcsöljünk a félhomályban egy bárban, ahova bekerülni még némi “szaktudást” is igényel. Következzen néhány kedvenc koktélbárunk Párizsból.

Le Ballroom du Beef Club

Amennyiben már ettél a népszerű Beef Club étteremben, akkor jól tudod, hogy a stílusban és minőségben itt nem csalódhatsz Viszont, ha a célod ezúttal nem egy teljes menüsor elfogyasztása, hanem inkább egy finom koktélt szeretnél elfogyasztani, akkor vedd az irányt egyenesen az alagsor felé. A díszes mennyezetet és a bársonnyal bevont kanapék olyan mesés hangulatú légkört teremtenek, hogy nem is akarsz majd eljönni!

(http://www.eccbeefclub.com/#_=_)



Moonshiner

A szesztilalom alatt virágzó amerikai titkos italkimérések által inspirált, eldugott koktélbár csakis bennfentesek helye. Ahhoz, hogy odajuss, át kell menned a Pizza Da Vitón, haladj át a fagyasztóhelyiség fémajtaján, miközben lehetőleg tegyél úgy, mintha pontosan tudnád, hova is tartasz. A whisky barátok imádni fogják a hatalmas választékot, de ha valami komplexebbre vágysz, próbáld ki a Smoky Island nevű tételt, ami az egyik jellegzetes koktéluk, méghozzá retro befőttesüvegben felszolgálva.

(https://www.facebook.com/pages/Moonshiner/390791131035525)

Little Red Door

Ehhez a koktélbárhoz nincs szükség jelszóra, sőt, még a Google térképen is könnyedén megtaláljuk – viszont ennek ellenére ugyanazt underground életérzést hozza, mint az előbbiek. Ugyanakkor találékonynak kell lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk, hogyan nyomjuk úgy meg a falat, hogy belépjünk, ahelyett, hogy azt az ajtót nyissuk ki, ami a bejáratnak tűnik. Ha már bejutottunk, olyan italokat kóstolhatunk, amik legalább annyira finomak, mint amennyire jól néznek ki. Rendeljünk melléjük néhány pikáns falatot is,  és élvezzük hátradőlve a hangszórókból áradó, gyakran amerikai dallamokat.

(http://lrdparis.com/)

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!
Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!