3 titkos koktélbár Párizsban

2015. szeptember 10. |

Ha új vagy még Párizsban, lenyűgöző érzés olyan alap látványosságokat meglátogatni, mint az Eiffel torony, a Louvre vagy a Champs-Élysées, amelyek mindegyikének különleges helyet foglal el a szívünkben. A gyakoribb látogatóknak viszont jó érzés elkerülniük a turisták tömegét, és felfedezni néhány kevésbé közismert kincset. Nincs is jobb módja annak, hogy vérbeli párizsi bennfenteseknek érezzük magunkat, minthogy kézműves koktélt szürcsöljünk a félhomályban egy bárban, ahova bekerülni még némi “szaktudást” is igényel. Következzen néhány kedvenc koktélbárunk Párizsból.

Le Ballroom du Beef Club

Amennyiben már ettél a népszerű Beef Club étteremben, akkor jól tudod, hogy a stílusban és minőségben itt nem csalódhatsz Viszont, ha a célod ezúttal nem egy teljes menüsor elfogyasztása, hanem inkább egy finom koktélt szeretnél elfogyasztani, akkor vedd az irányt egyenesen az alagsor felé. A díszes mennyezetet és a bársonnyal bevont kanapék olyan mesés hangulatú légkört teremtenek, hogy nem is akarsz majd eljönni!

(http://www.eccbeefclub.com/#_=_)Moonshiner

A szesztilalom alatt virágzó amerikai titkos italkimérések által inspirált, eldugott koktélbár csakis bennfentesek helye. Ahhoz, hogy odajuss, át kell menned a Pizza Da Vitón, haladj át a fagyasztóhelyiség fémajtaján, miközben lehetőleg tegyél úgy, mintha pontosan tudnád, hova is tartasz. A whisky barátok imádni fogják a hatalmas választékot, de ha valami komplexebbre vágysz, próbáld ki a Smoky Island nevű tételt, ami az egyik jellegzetes koktéluk, méghozzá retro befőttesüvegben felszolgálva.

(https://www.facebook.com/pages/Moonshiner/390791131035525)

Little Red Door

Ehhez a koktélbárhoz nincs szükség jelszóra, sőt, még a Google térképen is könnyedén megtaláljuk – viszont ennek ellenére ugyanazt underground életérzést hozza, mint az előbbiek. Ugyanakkor találékonynak kell lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk, hogyan nyomjuk úgy meg a falat, hogy belépjünk, ahelyett, hogy azt az ajtót nyissuk ki, ami a bejáratnak tűnik. Ha már bejutottunk, olyan italokat kóstolhatunk, amik legalább annyira finomak, mint amennyire jól néznek ki. Rendeljünk melléjük néhány pikáns falatot is,  és élvezzük hátradőlve a hangszórókból áradó, gyakran amerikai dallamokat.

(http://lrdparis.com/)

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!
Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!

Szólj hozzá te is!

Még több Uncategorized