A 4 legelőkelőbb spa Milánóban

2015. szeptember 10.
Akár magán célú, akár üzleti okok miatt is kelünk útra, fontos, hogy az útitervünkbe egy kis pihenést is beiktassunk, főleg, ha az egyik városból a másikba “röpködünk”. Még, ha olyan luxus repülőtársasággal utazunk, mint az Etihad Airways, akkor is jól eshet egy vagy két spa kezeléssel kényeztetni magunkat, ha már a földön vagyunk… Szerencsére Milánóban egyáltalán nincs hiány előkelő fürdőkből, így a reggeli cappuccinónk és az első pohár habzóborunk között mi is elmerülhetünk valamelyik spában egy jól megérdemelt kényeztetésre.

Armani Spa, Armani Hotel

A divatos Armani Hotel legfelső emeletén helyet kapó spa kifejezetten dekadens és stílusos. Válasszunk számos jellegzetes kelezése közül – forró köves masszázs, testtekercselés, – vagy csak áztassuk magunkat a relaxációs medencéjében, élvezve a csodálatos városi panorámát. Ha pedig a romantika is napirenden van, foglaljuk le a VIP szobát egy páros kezelésre.

(http://www.armanihotels.com/en/index.html)

Bulgari Spa, Bulgari Hotel

A medence arany csempéivel és az extravagáns márvány burkolataival a Bulgari Spa az elegancia és a luxus tökéletes megtestesítője. Itt élvezhetjük a La Mer bőrnyugtató kezelését, átadhatjuk magunkat a négykezes masszázsnak, de választhatunk holisztikus anti-aging arckezelést is.

(http://www.bulgarihotels.com/en-us/milan/spa-and-fitness/the-spa)



Grand Visconti Palace Wellness Center

A gyönyörű Grand Visconti Palace egy rövid kis sétára található Milánó központjától, falai között pedig helyet kapott a nyugodt atmoszférájú Wellness Center & Spa is. Úszhatunk a parkra néző120 négyzetméteres medencében, lazíthatunk a szaunában, gőzfürdőben de akár a pezsgőfürdők egyikében is.

(http://www.grandviscontipalace.com/default-en.html)



Boscolo Milano Spa

Ez az egyedülállóan modern spa leginkább egy békés, víz alatti mennyországra hasonlít. Az éjfélig nyitva tartó központban egy hosszú, vásárlással, evéssel vagy borozással töltött megterhelő nap netán éjszaka után számos kényeztető szolgáltatást közül választhatunk. A vízesés, szauna és török fürdők tökéletes közeget biztosítanak a kikapcsolódáshoz, lazításhoz, a megnyugtató képek és hangok pedig több érzékre ható élményt is jelentenek.

(http://milano.boscolohotels.com/spa-and-wellness/ )

Felejthetetlen spa élményre vágy felszállás előtt? Az Etihad Airways első és a business osztályú részlegein Six Senses Spa biztosítja a tökéletes kikapcsolódás élményét.

Kattints ide további információkért!

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!