A 4 legstílusosabb közlekedési mód

2015. szeptember 10.
Ha arról van szó, hogyan is tervezzünk meg a minden szempontból tökéletes luxusnyaralásunkat, a siker a részletekben rejlik. A legjobb hotelekben alszunk, top kategóriás éttermekben eszünk, előkelő, kényeztető kezelésekre fizetünk be és a legtrendibb butikokban vásárolunk. Miért ne fordítanánk legalább ekkora figyelmet magára az utazásra is? A mai kor adta kényelmes, stílusos és luxus színvonalú utazási lehetőségekkel a nyaralás már akkor kezdetét veheti, amint elhagytuk a házat.

Etihad Airways

Nem kérsz többé abból, hogy rugdossák a székedet, miközben felejthető színvonalon szórakozol? Az Etihad Airways új szintre emeli a kereskedelmi célú repülést. A Business Class kabinok ülései teljes vízszintes ágyakká nyithatóak, a luxus színvonalú hallban meleg ételeket és finom koktélokat egyaránt rendelhetünk az út során. A még teljesebb élményért próbáljuk ki a háromszobás Residence légi kabint: duplaágyas hálóval, nappalival, zuhanyzóhelyiséggel és saját inassal. Egy biztos, garantáltan legyűri bármikor a diszkont légitársaságok jelentette stresszt.

(http://www.etihad.com/en-gb/)

UberLux

Amikor rövidebb távolságra utazunk, vagy csupán meg szeretnénk adni a módját a repülőtérre vagy a pályaudvarra való kiutazásnak, akkor az UberLux-szal biztosan stílusosan érünk célba. A prémium kategóriás autók a jól ismert Uber applikáción keresztül elérhetők, de a Lux kategória kiválasztásával már mindez azt jelenti, hogy egy Mercedes-Benz S-osztály, egy Audi A8 vagy a BMW 7-es autóval jönnek majd értünk. Az ablakok természetesen mindig teljesen elsötétítettek, így tökéletesen tudjuk óvni privát szféránkat is.

(https://www.uber.com/)

Velence–Simplon–Orient expressz

Ha szívesebben utazunk vonattal, mint a levegőben, akkor a Velence–Simplon–Orient expressz a mi választásunk. Az eredeti Orient Expressz 1883-ban indult első útjára, és Párizsból Isztambulba szállította az első osztályon utasait. Manapság már több másik útvonalon is közlekedik (így Londonból Párizsba, és Londonból Velencébe is), és a nevét is megváltoztatták, de a luxusszínvonal stabilan megmaradt. A pazar négyfogásos vacsorától az elegánsan öltözött, fehér kesztyűs pincérekig semmin sem spórolnak az egynapos út során, a vonat fényűző enteriőrje pedig az ablakokból nyíló táj szépségével vetekszik.  

(http://www.belmond.com/venice-simplon-orient-express/)

Jetsmarter

Ha olyan utazási formát keresel, ami még az A-listás barátaidat is irigységre sarkallja, a Jetsmarter lesz a jó választás. A Jay-Z által alapított új alkalmazást úgy emlegetik, mint a ” magánrepülőgépek Uberét”. Az applikációt azokra a pillanatokra találták ki, amikor nem tudsz elég gyorsan lefoglalni egy magánrepülőt. Hívd magaddal a hírességekből álló baráti körödet, úszd meg a biztonsági ellenőrzés hosszú sorait, bonts fel egy üveg pezsgőt és készülj fel, a stílusos repülésre.

(https://jetsmarter.com/
)

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!