A 4 legstílusosabb közlekedési mód

2015. szeptember 10. |

Ha arról van szó, hogyan is tervezzünk meg a minden szempontból tökéletes luxusnyaralásunkat, a siker a részletekben rejlik. A legjobb hotelekben alszunk, top kategóriás éttermekben eszünk, előkelő, kényeztető kezelésekre fizetünk be és a legtrendibb butikokban vásárolunk. Miért ne fordítanánk legalább ekkora figyelmet magára az utazásra is? A mai kor adta kényelmes, stílusos és luxus színvonalú utazási lehetőségekkel a nyaralás már akkor kezdetét veheti, amint elhagytuk a házat.

Etihad Airways

Nem kérsz többé abból, hogy rugdossák a székedet, miközben felejthető színvonalon szórakozol? Az Etihad Airways új szintre emeli a kereskedelmi célú repülést. A Business Class kabinok ülései teljes vízszintes ágyakká nyithatóak, a luxus színvonalú hallban meleg ételeket és finom koktélokat egyaránt rendelhetünk az út során. A még teljesebb élményért próbáljuk ki a háromszobás Residence légi kabint: duplaágyas hálóval, nappalival, zuhanyzóhelyiséggel és saját inassal. Egy biztos, garantáltan legyűri bármikor a diszkont légitársaságok jelentette stresszt.

(http://www.etihad.com/en-gb/)

UberLux

Amikor rövidebb távolságra utazunk, vagy csupán meg szeretnénk adni a módját a repülőtérre vagy a pályaudvarra való kiutazásnak, akkor az UberLux-szal biztosan stílusosan érünk célba. A prémium kategóriás autók a jól ismert Uber applikáción keresztül elérhetők, de a Lux kategória kiválasztásával már mindez azt jelenti, hogy egy Mercedes-Benz S-osztály, egy Audi A8 vagy a BMW 7-es autóval jönnek majd értünk. Az ablakok természetesen mindig teljesen elsötétítettek, így tökéletesen tudjuk óvni privát szféránkat is.

(https://www.uber.com/)

Velence–Simplon–Orient expressz

Ha szívesebben utazunk vonattal, mint a levegőben, akkor a Velence–Simplon–Orient expressz a mi választásunk. Az eredeti Orient Expressz 1883-ban indult első útjára, és Párizsból Isztambulba szállította az első osztályon utasait. Manapság már több másik útvonalon is közlekedik (így Londonból Párizsba, és Londonból Velencébe is), és a nevét is megváltoztatták, de a luxusszínvonal stabilan megmaradt. A pazar négyfogásos vacsorától az elegánsan öltözött, fehér kesztyűs pincérekig semmin sem spórolnak az egynapos út során, a vonat fényűző enteriőrje pedig az ablakokból nyíló táj szépségével vetekszik.  

(http://www.belmond.com/venice-simplon-orient-express/)

Jetsmarter

Ha olyan utazási formát keresel, ami még az A-listás barátaidat is irigységre sarkallja, a Jetsmarter lesz a jó választás. A Jay-Z által alapított új alkalmazást úgy emlegetik, mint a ” magánrepülőgépek Uberét”. Az applikációt azokra a pillanatokra találták ki, amikor nem tudsz elég gyorsan lefoglalni egy magánrepülőt. Hívd magaddal a hírességekből álló baráti körödet, úszd meg a biztonsági ellenőrzés hosszú sorait, bonts fel egy üveg pezsgőt és készülj fel, a stílusos repülésre.

(https://jetsmarter.com/
)

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!

Szólj hozzá te is!

Még több Uncategorized