New York legstílusosabb butikhoteljei

2015. szeptember 10. |

Felejtsük el a Times Square ezer szobásra rugó hotelláncait. Ahhoz, hogy a New York-i utazásunkat meghittebbé és sokkal stílusosabbá varázsoljuk, foglaljunk szállást a város kifinomultabb butikhoteljeinek egyikében. A kifogástalanul megtervezett lobbiktól és bároktól kezdve a barátságos szobákig, az alábbiakban felsorolt három szereplő enteriőrje egészen biztosan rendhagyó.

The Viceroy

A Midtown városrészben épült luxushotel helyszíne talán elsőre kicsit turistásnak tűnhet, de a szállodabelső már biztosan nem. A Roman & Williams dizájnerduó egy férjből és feleségéből álló csapat, amely a New York-i Royalton, Ace és Standard hoteleknél is lerakták már kézjegyüket. A páros a negyvenes évek fekete-fehér, stílusos krimi világából inspirálódtak. Natalie Marchbanks, a BlockPrintSocial.com enteriőrbloggere a helyet egyértelmű New York-i kedvencei között említi. “”A régi, romantikus Manhattant idézi- merész, intenzív és nagyratörő” – jellemzi a hotelt a blogger. Szerinte kétségtelenül elbűvölő hely, ahol a bennünk élő Jay Gatsby otthonosan fogja érezni magát a márvány és bronz díszítette lobbiban.

(http://www.viceroyhotelsandresorts.com/en/newyork)The NoMad

A sikkes szálloda a Times Square-től kissé távolabb, a Madison Square Parkhoz és a város legdivatosabb bárjaihoz, éttermeihez kissé közelebb fekszik. “New York és Párizsi elemek érzékeny keveredése ez, a NoMad teljesen a szívembe lopta magát” – mondja Natalie. „A szálloda közösségi terei a régi idők gazdagságát tükrözik vissza, míg a szobák üdék és megnyugtatóak, anélkül, hogy unalmasak lennének. Ha másért nem, a pazar, öntöttvas kádakért mindenképp érdemes megszállnunk itt, amiben egy jó fürdés tökéletes kontrasztot jelenthet a nyüzsgő utcák lenti zajával.”

(https://www.thenomadhotel.com/)

Wythe Hotel

A Brooklyn gyöngyszem nem más, mint egy gyönyörűen átalakított régi gyárépület a Williamsburg vízparton. A Manhattanen kívül fekvő hotel Natalie kedvenc helye. “Az ipari alapokba friss életet leheltek a polírozott felületekkel és a lélegzetelállító tapétákkal, amiket egy helyi illusztrátor, Dan Funderburgh tervezett.” – meséli a blogger. “Válasszunk egy nyugati fekvésű szobát, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a Manhattan Skyline-ra, ami még inkább lenyűgöző látvány, ha a Wythe padlótól a mennyezetig érő ablakain át csodáljuk.”

(http://wythehotel.com/)

Utazási tipp:

Ha megihlettek az említett stílusos New York-i hotelek, szánd el magad, és keress te is hasonló, egyedi, stílusos szállásokat a kedvenc városaidban a világ körül. Ahelyett, hogy megelégednél a leginkább kézen fekvő döntésekkel és a nagy hotelláncokkal, szavazhatsz a legkülönlegesebb dekorációval bíró hotelre is. Az olyan luxus légitársaságokkal, mint az Etihad Airways, az utazás még könnyebb lesz, és újabb, hasonló “ékszereket” fedezhetsz fel a világ minden táján.

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!

Szólj hozzá te is!

Még több Uncategorized