Kulisszatitkok a New York Fashion Weekről

2015. október 02.
Az év egyik legnagyobb divatesemény sorozata a New York Fashion Weekkel indul, amelyre idén ősszel bloggereink, Festy és Magdi is meghívást kaptak. A legrangosabb divatbemutatókon és fogadásokon vehettek részt, valamint a backstage-ben leshették el a sminkmesterek trükkjeit.

1.Magdi és Festy szeretné a tehetséges hazai divattervezők munkáját is segíteni, ezért a divathetekre tőlük választottak néhány különleges kreációt. A közös képeken Navona Fashion és CAKÓ darabokat viselnek.
(az önálló képeken: Magdi Bridget & Olivia jövő tavaszi kollekciójának egyik kulcs darabját Ykra hátizsákkal és trendi Adidas cipővel kombinálta. Festy különleges festett ruhát választott a Fibula tervezőpárosától.)


2.Egy kis betekintés a kuliszák mögé: a Maybelline sminkmesterei készítették idén is a csodálatos sminkeket, és álmodták meg a következő szezon beauty trendjeit. Tavaszal újra hódít majd a minimál smink, de nem kell lemondanunk a piros rúzsról sem!

3.Festy és Magdi már izgatottan várják a DKNY nagyszabású bemutatóját.

4.Leisztult stílus és maszkulin jegyek jellemezték az új kollekciót.

5.A Maybelline egy szupermodellekkel teli exkluzív partival ünnepelte az új szlogenjét (Make It Happen), a Rockefeller Plaza festői tetőteraszán.

6.A GANT idén nagy meglepetéssel készült: a márka egész arculata megújult és ezt Manhattan szívében egy különleges eseményen mutatta be az újságíróknak.

7.A Polo Ralph Lauren legújabb kollekcióját egy varázslatos tetőkertben prezentálták, ahol a mintákban és színekben gazdag darabok valósággal életre keltek.