Pattintsd fel az új énedet!

2015. október 12.
Érezted már úgy, hogy kicsit szűk ez a világ? Hogy ideje lenne átlépni a saját korlátaidat? Ha te is így vagy ezzel, akkor van számodra egy igazán jó hírünk!

Szeptember 25-én a Lengyel Zsuzsi márka egy új kollekcióval kezdi meg az őszi szezont, amely a CLICK névre hallgat. A kollekció négy új, fekete bőr alapmodellt takar, melyek egyedi formájuknak köszönhetően más és más funkciót látnak el. Persze mindez még teljesen szokványos lehetne. A csavar csak most következik. CLICK-eld fel egyedi színes trapéz formájú rátétedet a táskádra, és máris egy különleges, csak rád jellemző modell tulajdonosává válhatsz.

A CLICK táskák azt adják meg számodra, amit eddig nem tehettél meg: kockázat nélkül lehetsz bevállalós. Vagyis úgy öltöztetheted fel a táskádat, ahogy hangulatod, kedved tartja. Lehetsz egyszer visszafogott, máskor a többféle szín együttes használatával bohém, különleges textúrák kiválasztásával vagány, míg a metál, lakk vagy irizáló trapézok felhelyezésével igazán elegáns.

Bárhogyan is dönts, csak néhány pattintás, és pillanatok alatt megváltoztathatod táskád stílusát, mindezt anélkül, hogy új táskákat kellene vásárolnod. Így megteheted azt, amit eddig nem mertél: néhány pattintás segítségével hátrahagyhatod divatfélelmeidet.

Mit kell tenned? Vásárolj egyet a négyféle modell közül és vedd meg a hozzá a kedvenc trapézaidat. Minél több trapéz van a birtokodban, annál nagyobb a variálhatóság lehetősége. Az alapmodellek ára 39.990 Ft, 49.990 Ft, 69.990 Ft, 69.990 Ft. A rápattintható trapézokat egyenként 9.990 forintért kaphatod meg.

A táskák variálhatóságát megismerheted a CLICK katalógusából. Katt ide!

A Lengyel Zsuzsi CLICK kollekció darabjait megvásárolhatod
az V. kerület, Galamb utca 5. szám alatt található Showroomban,
vagy online a www.lengyelzsuzsi.hu oldalon.

Fotó: Zsolyomi Norbert
Modell: Face Model – Anna
Haj: CULT- Brigi
Smink: Véger Fibi
Styling: Lendvai Lilla
A helyszínért köszönet a Gerlóczy Café & Rooms deLux-nak (www.gerloczy.hu)