Új őszi-téli Mango kollekció a Fashion Days-en (x)

2015. november 15.
A legnagyobb divatportál a korábbi szezonos, akciós divattermékek mellett már a legújab kollekciókat is elérhetővé tette. A United Colors of Benetton, Esprit, Desigual, Stefanel, UGG, Superga, Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Levi's és Vagabond mellett novemberben a Mango is bemutatja őszi-téli kollekcióját a fashiondays.hu-n.

A 2015-ös darabok megőrizték a Mango modern jellegét, de a kínálat alkalmi, irodai és sportosabb választékkal is bővült. A bohó stílus az idei őszi divaton is otthagyja a kézjegyét. A Mango maxi ruhákkal, poncsókkal és köpenyekkel készül a szezonra. A 2015-ös Fall-Winter kollekcióban a ’70-es évek is visszaköszönnek a játékos bojtokban.

Az új Mango termékek központi témája a modern, városi nő. A kollekció olyan színekkel és formákkal dolgozik, amelyek az idén divatos, rétegzett öltözetek alapdarabjai lehetnek. Az elegáns, tradicionálisan hideg évszakokhoz illő jeges szürke, illetve tevebarna árnyalatok mellett nagy szerepet kapnak a sötétebb kékek és a mesés fukszia színek is.

A vásárlói élmény maximalizálásáért pedig számos hasznos funkcióval bővült az oldal. Kereshetsz kulcsszavak alapján vagy szűrhetsz méretre, nemre, színre, márkára, termékkategóriára és természetesen árra is! A gardrób frissítésének legegyszerűbb módja pedig Fashion Days iOS-ra és Androidra is elérhető applikációiban rejlik, próbáld ki te is!