Miben megyünk férjhez jövőre?

2015. november 17.
2016-ban légies, virágos menyasszonyi ruhák határozzák meg a trendeket. Nézd meg velünk a Daalarna legújabb Flower névre keresztelt esküvői kollekcióját.

Az ég, a nap, a víz és a virágok harmóniája, ezek színárnyalatai, valamint a francia impresszionista festő, Monet legszebb alkotásai adták az inspirációt a Daalarna új kollekciójához. 2016-ban a kifinomult szépség, a légies megjelenés kerül a középpontba. A menyasszonyok tavasztündérekké változhatnak az esküvői ruhájukban. A virágos csipkéken a nyíló virágok és a szirmok játékos formái köszönnek vissza, a színes virágmintás printelt organzáknak pedig olyan hatásuk van, mint a vízen megcsillanó fényjáték.

„Az esküvőkre szeretnénk megidézni Monet legszebb festményeinek hangulatát. A tavasz virágai, a lélegzetelállító cseresznyevirágzás, a rózsák által szimbolizált szenvedély és szépség, a vízililiomok különleges fehér és halvány rózsaszín árnyalatai uralják a kollekciónkat. A természetben kerestük a szépséget. A virágszirmok játékos formái, a rózsa elképesztően sokféle színárnyalata a halvány pírtól az élénk pinkekig, de még a tavaszi pillangók is megtalálhatóak új modelljeinken” – mondja a tervező, Benes Anita.

A galériáért kattints a képre!


Még több ruhát pedig itt találsz!