Különleges kollaboráció szőrmentén

2015. december 03.
A Victoria Lenard márka és a Masni bloggere, Meyer Eszter-Virág különleges kapszulakollekciója kifinomult, mégis merész. A magyar divat szerelmeseinek (is) ajánljuk!

Finom, klasszikus nőiesség, némi extravaganciával és eleganciával fűszerezve – akár ez is lehetne Lénárd Viktória, a Victoria Lenard brand tervezőjének mottója. Egy vagány, álmodni és alkotni merő művész kézzel fogható, megvalósult álmai. Egy feltörekvő üzletasszony, egy kitartó, elhivatott, saját útját egyengető fiatal nő – a Victoria Lenard nem csupán ezt testesíti meg, hiszen ugyanúgy kielégíti a nagyvárosi kozmopoliták igényeit, mint ahogyan valóra váltja egy leendő menyasszony vagy elsőbálozó csupa csipke álmait.

A Victoria Lenard 2015. őszi-téli Fur Collection kollekciója nem csupán a brandre eddig jellemző nőies, kifinomult stílusjegyeket öleli fel – a téli kapszulakollekció Lénárd Viktória, a tervező, és Meyer Eszter-Virág, a MASNI bloggerének kollaborációjaként született meg.

A finom, feminin árnyalatok, a különleges anyaghasználat és a pop-art stílust tükröző lookbook ékes példája egy nemrég indult brand sokoldalúságának és a tervező kreativitásának – a könnyen kombinálható, praktikus darabokat pedig egyaránt ajánljuk a magyar divat és a stílus szerelmeseinek!

A kollekcióért kattints a képre!