Dögös lábbelikkel melegít a szilveszterre Vágó Réka

2015. december 15.
Az év végi hajtásban is ügyelned kell a tökéletes megjelenésre, de a hidegebb napokon nem tudod, milyen cipőkkel lehet teljes a szetted? Vágó Réka nem csupán megálmodta neked őket, de szakértelmével pontosan tudja, hogy miben érezheted magad legkomfortosabban egy-egy jeles eseményen. Legyen szó eleganciáról, romantikázásról vagy éppen laza baráti kikapcsolódásról, ha megfogadod az alábbi tanácsokat, biztosan nem lőhetsz mellé.


Ha ünnepi vacsorára mész a szülőkhöz…

„Egy kötetlen családi vacsorára, ahol finom ételek mellett a legjobb sztorikon nevettek, olyan cipőt ajánlok, ami stílusos, különleges anyagból készült, de nem tolakszik előtérbe, és meghagyja a természetességedet. A bebújós Loafer modell ideális választás, mert ha kell elegáns, ha kell kényelmes, de sosem uralkodik feletted.”

Ha barátokkal forralt borozol a belvárosban…

​„A Sandra névre keresztelt divatos csizma városi „túrákra” is kiválóan alkalmas. Csúszásmentes gumitalpa és fazonja miatt forraltborozós utcai programokon is hű társad lehet, miközben nem kell lemondanod a vagány stílusról és ​nőies fazonról.”

Ha romantikus randira készülsz a pároddal…

​„A téli randevúkon továbbra is a Cassandra tűsarkú bokacsizma a legjobb választás: zárt, mégis egyesíti magában a tűsarkú cipők nőiességét. Ebben még egy rövid, meghitt andalgás is belefér a téli hidegben”.

Ha ünnepi céges partira vagy hivatalos…

​„Hát ez igazán munkahelytől függ, de a klasszikus Eve pumps magassarkúval biztos nem lehet félrenyúlni. Csak a színét kell jól megválasztani: céges partira inkább kicsit visszafogottabb, vörösbor színt vagy pitont választanék, ami nadrágos szetthez is tökéletesen passzol, mivel a tűsarok domináns. Ha a laposabb fazont kedveled, akkor az Audrey Hepburn érzést erősítve, a fekete lakk Balerinát ajánlom.”