Új helyre költözött a Sandor Lakatos Menswear

2015. december 25.
December közepétől az Andrássy úti Berlin Storeban elérhető a Sandor Lakatos Menswear legújabb férfikollekciója.

Berlin az európai fővárosok közül az a hely, ahol a kreatívitás, a progresszzió, a luxus és a modern underground a mai napig inspirálja egymást és teszi egyedülállóvá a várost. A budapesti Berlin Store – ahol a SLM márka darabjait ezentúl megtaláljuk – pedig mindezeket az értékeket képviseli, hiszen a Világörökség részeként is ismert Andrássy úton egy, formavilágában és megjelenésében is egyedülálló kialakítás jellemzi. A Berlin Storeba kerülő kollekcióban egyszerűbb vonalvezetésű rövid és hosszú ujjú pólók, a különleges megjelenésű „hoody”-k, nadrágok, pulóverek, zakók és kabátok gazdagítják.

„ Amióta az Andrássy úton megnyílt a Berlin Store, szerettem volna ott megjelenni, ezért nagyon boldog vagyok, hogy a szalonom után egy ennyire jó fekvésű és exkluzív helyre kerülhetett a kollekcióm, amely nem szakítva a hagyományokkal a fekete sokféle árnyalatában pompázik.” – mondja a tervező magáról és a Berlin Storerral való együttműködésről.

A márkáról:

A márka egyediségét a formabontó, progresszív megjelenése, és hangulatvilága, a klasszikus és forradalmi stílusjegyek ötvözése eredményezi. A saját tervezésű termékeket prémium minőségű alapanyagok használata, valamint aprólékos és professzionális kidolgozás jellemzi. A Sandor Lakatos Menswear luxusminőséget képviselő darabjai így kiemelkednek a hazai és nemzetközi divatvilág márkái közül egyedi megjelenésükkel, stílusjegyeikkel és a márkára jellemző dark, minimál hangulatvilággal. A márka egyediségét a formabontó, progresszív megjelenése, a klasszikus és forradalmi stílusjegyek ötvözése hozza egy platformra.

A tervezőről bővebben:

A tervező, Lakatos Sándor az anyatejjel szívta magába az öltözéktervezést, hiszen a nagyszülőkig bezárólag mindenki a textilparban dolgozik. Sándor 15 éve foglalkozik ruhatervezéssel. Autodidakta módon tanulta meg a mesterséget, az évek során szerzett gyakolati tapasztalata révén a SLM kollekció mindegyik darabja a tervező által megálmodott és kiszabott módon készül, a gyártás is Magyarországon törtéhik. A ruhadarabokban ötvöződnek a klasszikus stílusjegyek az ultramodern, progresszív, formabontó vonalvezetéssel. Az eredmény pedig egy, a mindennapokban is hordható, de mégis egyedi megjelenésű, luxus öltözék.