Balcsi télen is – főleg divatmániásoknak

2016. január 12.
Biztosak vagyunk benne, hogy sokan szeretitek a Balatont, télen-nyáron! A PandArte bloggere most bemutatja nektek a Balcsi Original márkát, aminek a ruháin a balatoni életérzést jelenítik meg a tervezői.

Két fiatal, vagány srác, akik a reklámszakmában ismerték meg egymást, rájöttek, hogy a Balaton bármennyire is felkapott a fiatalok körében, nincs olyan saját márkája, ami menőnek számítana. Szerintük ez a kultikus hely megérdemel egy saját brandet, ezt tűzték ki az árbocukra, és így született meg a Balcsi Original ruhamárka!

A Balcsi Original

„Ez egy életérzés, amit magadra kaphatsz, vagyis a Balcsi esszenciáját próbáljuk varrógépek, sziták és grafikai programok segítségével megfogalmazni, hogy annyira szerethető legyen a termék, mint maga a tó és minden, ami hozzá kapcsolódik a fesztiváloktól a lángosig” – meséli az egyik alapítótag, Hlavaty Tamás.

Az életérzés

„Amikor bepattansz a kocsiba, az arcodba csap a huzat, miközben a kedvenc számod szól, vagy amikor vonaton ülve alig várod, hogy végre megpillantsd a vizet. Amikor egy lenge pólóban lesétálsz a partra, megkeresed a tökéletes helyet, ledobod a törölközőt és először csobbansz. Amikor árnyékba húzódsz és kikérsz egy hekket vagy lángost, ami mindig pont olyan jól esik, mintha életedben először ennéd. Amikor vitorlázol, napozol, próbálsz megmaradni a szörfdeszkán, padról nézed a naplementét, összejössz valakivel, vagy találkozol sok mindenkivel, és persze elindulsz bulizni, fesztiválozni, mert itt sosincs vége a napnak” – foglalja össze Török Csaba, a márka másik alapítója.

Na ez mind a Balcsi, hiszen ez nem csak egy hely, sokkal inkább életérzés… Amit mostantól végre magadon is viselhetsz!

Nyáron természetesen lenge cuccokból és fürdőruhákkal állt a kollekció, idén télen viszont a fiúk különleges termékekkel lepték meg a tó szerelmeseit. Egy letisztult crew neck fazonnal rukkoltak elő. Az új „ORIGINAL SUMMER MOOD / ORIGINAL WINTER MOOD” pulcsik ezúttal is teljesen egyedi szabású, 100%-ban Magyarországon készült, prémiumkategóriás ruhák.

Az all over print termékek fotók segítségével ragadják meg a nyári és téli Balaton hangulatát. Ezek a fényképek és a kampányfotók egyaránt Soós Bertalan munkáját dicsérik, aki nem csak a budapesti pillanatok egyik legtehetségesebb megörökítője, hanem igazi balatoni krónikás, aki minden évszakban készített már csodás fotósorozatokat a magyar tengernél.

Berci és a Balcsis srácok kollaborációjának eredménye egy fekete-fehér téli kiadás, és egy élénkebb színű nyári verzió. De most jön a legjobb hír, ugyanis limitált számban forgalomba került két különböző kifordítható pulcsi is, melyek rendhagyó és praktikus „2 in 1″ darabok, vagyis viselőjük eldöntheti, hogy a monochrome ‘winter mood’ vagy a színesebb ‘summer mood’ oldal türközi jobban a hangulatát. Összesen tehát 4 különböző pulcsi vásárolható meg 4 különböző képpel a Balcsi Original webshopjában, az eddigi kollekciók mellett.

Érdemes a Facebook-oldalukat is figyelni az aktualitások miatt!