Gyerekkorunk kedvence, a Memory és a divat

2016. január 14.
Cakó Kinga divattervező és Korolovszky Anna tervezőgrafikus művész együttműködése izgalmas eredményt hozott: a Memory kollekcióban divat és grafikus design találkozik, és együtt valami újat, többet hoznak létre.

A Memory gyermekkorunk egyik kedvenc játékát, a párosítós kártyajátékot idézi. A ruhákon megjelenő rajzok témája és stílusa is ezt a gyermeki egyszerűséget, ártatlanságot képviseli: hétköznapi tárgyak, vidám, fekete kontúrvonalakból építkező rajzok, piros-kék kitöltő színek. A kedves, nosztalgikus grafikák remek párosítást alkotnak a ruhák finom, laza, ugyanakkor határozott szabásvonalaival.

Szitázásssal és transzfernyomtatással kerültek a pamut, scuba, illetve punto anyagokra. A kombinált technika révén minden egyes darab egyedi. A kollekcióban található pólók és a pulóverek között mindenki megtalálhatja kedvenc darabját, nők és férfiak egyaránt.

A kollekció darabjai olyanok, mint egy nyertes memory játszma kártyái: az izgalmas megoldások az egyszerűséggel, a modern megközelítés a nosztalgiával, a professzionális megvalósítás a gyermeki játékossággal alkot párost.

A Memory darabjai megtalálhatóak a Decolaborban.

A teljes kollekcióért kattints a képre!

Design: Korolovszky Anna │ Ruha: Cakó Kinga
Fotó: Kocsis Judit – Colorgraphers
Smink: Balla Emese
Modellek: Tóth Bori, Marton Gergő
Nyomda: T-Jet