Babák és mamák is stílusosan

2016. február 23.
Már gyerekeknek és kismamáknak is tervez ruhákat az ismert magyar márka! Kényelmes és stílusos viseleteket mutat be nektek a PandArte bloggere.

Kismamaként imádtam a NON+ puha és kényelmes ruháiban mászkálni… Szinte 80%-ban tényleg ezeket a darabokat variáltam, mert egész egyszerűen ebben éreztem stílusosan és komfortosan magamat! Éppen ezért nagyon örültem, amikor Saci, a márka tervezője felkért, hogy legyek az egyik pocakos modell a ” born free ” kismama kollekciója kapcsán. Ezeket a képeket is láthatjátok ebben a posztban, de bemutatom a márka legújabb gyerekruha kollekcióját, ami már nálam is aktuális, hiszen azóta megszületett a kisfiam, Ármin. Hamarosan őt is bemutatom majd nektek!

NON+ „funny duck” gyerek kollekció

Megérkezett a várva várt NON+ „funny duck” kollekció kicsiknek, nagyoknak, lányoknak és fiúknak. Mostantól egészen az újszülött kortól a normál XS méretig minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvesebb ruhadarabokat.
A vidám színű kollekció is a NON+ védjegyévé vált kiváló minőségű, pihe-puha pamutból készült, amelyben minden kis csibész szabadon ugrálhat, játszhat. A letisztult, ugyanakkor különleges szabásvonalaknak köszönhetően nem csak kényelemes, hanem izgalmasan különleges valamennyi ruhadarab, hiszen tudjuk, hogy mi az, ami nem hiányozhat egyetlen gyerek gardróbjából sem. Hasonlóan a felnőtt kollekcióhoz, valamennyi NON+ „funny duck” fazon egyszerű, mégis van bennük valami játékosság, ami jó kedvvel tölt fel.

Nem lehet elég korán megtapasztalni a NON+ életérzést, ezért a „funny duck” kollekció is teljesen önálló identitást kap, azaz saját mottója, grafikája és szatyra is van. A játékos sárga kacsa mindannyiunk számára kedves emlék, a gyerekek pedig nagyon szeretik. Külön meglepetés a kifejezetten a NON+ kollekcióhoz tervezett TATZ tetoválás is, amelyek a kezdetek óta nagy kedvence minden korosztálynak.

NON+ kismamáknak „born free”

Ma már nem kérdés, hogy minden kismama szeretne csinosan öltözködni a babavárás 9 hónapjában is. Sokan mégis kicsit elveszettnek érezhetik magukat, amikor ruhatárukat igyekeznek összeállítani, hiszen nem is olyan könnyű megtalálni azokat a darabokat, amelyek ennek a különleges időszaknak minden szempontból megfelelnek.

A NON+ kollekciók szinte minden egyes darabja a várandósság során felmerülő elvárásoknak eleget tesznek, hiszen a márka védjegyévé vált bőrbarát, kiváló minőségű pamut természetes rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a kismamák hónapról-hónapra gömbölyödő pocakjához, miközben egy pillanatra sem kell lemondani a maximális kényelemről.

A várandósság fantasztikus női energiát közvetít már önmagában is, ám ez nem jelenti azt, hogy pár csinos ruhával ezt ne lehetne tovább fokozni. A NON+ márka egyik különlegessége éppen abban rejlik, hogy tökéletesen ötvözi a nőiesség és a laza elegancia jegyeit, így a számtalan fazon közül eldöntheted, hogy épp szeretnéd kihangsúlyozni a pocakodat vagy az aszimmetrikus szabás alatt inkább csak lazán sejteted.

Valamennyi NON+ fazon letisztult, mégis van bennük valami plusz, valami különös energia és szeretet, amit viselni jó, és teljesen mindegy, hogy merre jársz, mindenhova elkísérnek. Izgalmas és vidám színek között válogathatsz és az egyes kollekciók darabjait bátran keverheted egymással, hiszen a márka stílusjegyei mindenhol jelen vannak.

A galériáért kattints a képre!