Tavaszköszöntő divatbemutató a legszebb menyasszonyi ruhákkal

2016. március 05.
A Daalarna 2016-os FLOWER bemutatója a tavasz első fuvallatát idézte. Az alkalmi ruhák az idei trend legerőteljesebb színkombinációit mutatták be: az élénk pink, a napsárga, a vízkék és a fűzöld, valamint a szivárvány árnyalatai voltak meghatározóak.

A menyasszonyi ruháknál a megszokott törtfehér és porcelán színek mellett a különleges, romantikát idéző halvány blush – rózsakvarc – színeket vonultatta fel a tervező. Továbbra is meghatározóak a virágminták, mind az alapanyagon megjelenő printek, csipkedíszítések, három dimenziós applikációk formájában.

A különleges alapanyagok közül a puha tüllök, a romantikus csipkék és lágyan omló selymek kaptak főszerepet. A Flower kollekció ruháinak egyediségét elsősorban az érzéki hátkivágások és a csipkehímzések adták.

A Millenárison bemutatott kollekciónál minden apró részlet meghatározó volt. A kézzel készült Rienne Creations Bride ékszerek tökéletes kiegészítői voltak a bemutatott ruháknak. A modellek frizuráját ékesítő édesvízi gyöngyök, féldrágakövek és selyemvirágok a Daalarna Flower kollekciójának inspirációjából születtek.

Sipos Zita sminkjei és Hajas László frizurái a tavasztündérek játékosságát idézték. A csillogó pink kristályokkal díszített szemhéj és a laza hullámos tincsekből feltűzött konty bájos és egyben modern külsőt varázsolt a modelleknek.

Fotók: Kondella Misi, Jaksa Tímea