Gyönyörű bőrtáskák tavaszra

2016. március 19.
A Lindasieto márka 2016. tavaszi-nyári bőrtáska kollekcióját egy grafitvonal inspirálta.

A Lindasieto márka Soft Edge kollekció bőrtáskáin a grafit képletesen jelenik csak meg, a tárgyak vágásokkal, és a bőr plasztikus tulajdonságait kihasználó rendezett hajtásokkal kapják határozott és feminin karakterüket.

A kollekció íve a clutchokkal és bevágott fedelű nőiesebb dobozka válltáskákkal indul, a sima papírfelülethez leginkább hasonlító szabad síkokat, a finom pasztellárnyalatokat a bevágások keményítik és hozzák mozgásba. Igazi formájukat a használat, viselés közben érik el, a borítéktáskák a csuklópántokon átbújó kezekkel, a válltáskák a súly alatt megnyíló vágások lágyuló rétegeivel.

A tűhegyes grafit karcossága a kisebb, nőiesebb típusoknál jelenik meg, a nagyobb méretű táskáknál a stílus- és látványbeli kettősséget az irányított redők puha árnyékai és tapintása párjaként a merevebb fogók panelei hozzák létre.

A puha-szigor hibrid darabjai a slágerdarab réteges minitáskák, a keményebb, vagányabb formák az új kollekcióban az előző élénk színeket felváltva légiesebb árnyalatokban lesznek elérhetőek. Most a pasztell-rózsa bőr a fekete tűzés kontúrjával, egy felhős effektes égkék a legmélyebb feketével találkozik vagy finomabb verzióban egy texturált felületű lilásszürke bőrrel kombinálva jelenik meg.

A táskák magyar gyártói háttérrel készülnek, olasz prémium bőrökből.

A Soft Edge kollekció 2015 szeptemberében Párizsban debütált a Premiere Classe szakkiállításon egy nyertes nemzetközi pályázatnak köszönhetően, majd a Vogue Italia oldalán is megjelent a válogatott 2016. tavaszi-nyári kollekciók között.

A teljes kollekciót megnézheted, ha a képre kattintasz!


A kollekció darabjai elérhetőek lesznek Budapesten a TheGardenStudio-ban, online a magyar tervezőket tömörítő wednesdaystore.com-on, illetve a márka hamarosan induló webshopjában a lindasieto.com oldalon.

Fotó: Liziczai Réka
Haj: Szabó Mazsola – Microphone Hair
Smink: Schneider Anna
Modell: Nora – Visage Model Management
Ruha: INQ Concept