Szupermenő bőrtáskák nyárra – Annamaria Pap kollekciója

2016. május 27.
Annamaria Pap új, tavaszi-nyári kollekciója egyértelműen bebizonyította, hogy egy magyar márkának is lehet létjogosultsága világ divatforgatagában.

A letisztult vonalvezetések átgondolt tervezőmunkáról árulkodnak, a precíz, minden igényt kielégítő megmunkálás, és az apró részletekben megjelenő, eddig csak a legnagyobb világmárkáknál tapasztalt megoldások, és anyaghasználat pedig egyértelműsítik, hogy itt bizony a legfelső kategóriával állunk szemben.

Annamaria Pap új kollekciójának táskái egytől egyig olasz női neveket viselnek, ami nem véletlen. Olaszország neve mára egybeforrt a divattal. Milánó, amit a divat fellegváraként említenek, a világ divattrendjeit meghatározó szereplői között foglal el előkelő helyet.

A táskák olasz, első osztályú alapanyagokból, kézzel készülnek, és a névválasztás, ha úgy tetszik egyfajta tisztelgés az olasz divat előtt. Mindannyian ismerjük a mediterrán életérzést: a laza, életigenlő, de ugyanakkor igényes, és öntudatos attitűd visszaköszön az új kollekció minden egyes darabjában. Bár ízig, vérig prémium kategóriás termékekről beszélünk, az átgondolt tervezésnek és a praktikusságnak köszönhetően a hétköznapokban is tökéletes társként tekinthetünk rájuk, legyen szó egy koktélpartiról a naplementében, vagy egy fontos üzleti megbeszélésről, ahol a legjobb formánkat kell nyújtanunk.

A tavaszi-nyári kollekció magas minőségű marhabőrből, kézzel készített kézi és válltáskákat, pénztárcákat, borítéktáskákat, charmokat és kártyatartókat vonultat fel. Hasonlóan a korábbiakhoz, precízen kidolgozott részletek és praktikus belső terek jellemzik az új kollekció darabjait is. A vagány, mégis visszafogott színkombinációk és új, izgalmas anyagok segítségével gyerekjáték lesz ütős outfiteket összeállítanod! Igazi kuriózumnak számít a szálhúzott réz gravírozott címke, rajta a márka védjegyévé vált cuki kis szitakötővel. A nagy világmárkák közkedvelt barkás bőre, minőségi olasz fémkellékek és YKK cipzárak teszik még ellenállhatatlanabbá az aktuális termékpalettát.

Pap Annamária az új kollekciójával azokat célozza meg, akik egy igazi minőségi, tartós, és nem utolsó sorban trendi társra vágynak. Ha egy vérbeli prémium táskával szeretnénk kényeztetni magunkat a mindennapokon, vessünk egy pillantást a www.annamariapap.com oldalra, ahol rengeteg gyönyörű táska és kiegészítő között válogathatunk. Hogy megérdemeljük-e? Ez nem kérdés!