Megérkezett a Handbags by Julia Stadinger legújabb kollekciója

2016. június 03.
Minőségi alapanyagok, letisztultság és praktikum hármasa hatja át a legújabb Julia Stadinger kollekciót. A hazai divattervező 2016-os nyári kollekciójának kézzel készített darabjai elsősorban azon nagyvárosi nőknek készültek, akik számára a mozgalmas hétköznapokban is fontos az elegancia és a jó megjelenés, ugyanakkor a kényelmes és praktikus kiegészítőket részesítik előnyben.

A márkára jellemző letisztult vonalvezetés, finom, pasztell árnyalatok és variálhatóság a legújabb kollekcióban is fontos szerepet kapnak. Az újdonságok körében az egyszerű, egyenes vonalak és csíkos díszítések dominálnak. A táskák színvilágát a tavaszi és nyári növények üde varázsa inspirálta, mellyel a tervezőnő amerikai utazása során találkozott, és ezek inspirálták névadás közben is. A természet ihlette fehér, bézs, mogyoróbarna, korall és mélybordó árnyalatok mellett az idei év legnépszerűbb színe, a rózsakvarc is megjelenik a palettán.

Az új kollekció igazi varázsa variálhatóságában rejlik. A kollekció három különböző fazonú táskavariánst rejt: Iaaanu, mely kétféle színben, mogyoróbarnában és nude-ban érhető el, letisztult és elegáns, nevét variálhatóságáról kapta. A Pua névre keresztelt, négy különböző árnyalatban megálmodott borítéktáska-kreációk önmagukban is tökéletes alkalmi viseletek, de igazi különlegességüket az adja, hogy az Iaaanu táskákba is csodásan beilleszthetők, így a hétköznapokon saját ízlésünknek megfelelően személyre szabott, egyedi táskát viselhetünk, ráadásul lehetőségünk nyílik folyamatosan megújítani kedvencünket. Maemae – a kollekció harmadik darabja – egy könnyed, nyári táska, mely kialakításának köszönhetően igazi praktikus társ lehet a mindennapokban, legyen szó mediterrán bazározásról, vagy egy pörgős, nagyvárosi napról. A kollekció továbbviszi a már megszokott hordhatóságot, melyre a kampányfotók hangulata is ráerősít, hiszen a fotókon hétköznapi, városi hangulatban láthatjuk a táskákat, hangsúlyozva, hogy egy egyedi, kisszériás, magyar tervező által megálmodott kiegészítő is egészen könnyedén lehet napi megjelenésünk része.

A galériáért kattins a képre!


Kapcsolat: www.juliastadinger.hu