Itt a bikini-kisokos idén nyárra

2016. június 23.
A nyaralások elengedhetetlen kelléke egy trendi fürdőruha, amelyben bátran flangálhatunk a legnagyobb melegben. Legyél akár sportosabb testalkatú vagy teltebb, nem kell lemondanod a vízparti élményről, a Fashion Days segít, hogy a 2016-os nyári strandszezonban az adottságaidhoz leginkább illő divatos fürdőruhában élvezhesd a napsütést.

Készüljünk idén nyáron az alkatunknak, karakterünknek megfelelő fürdőruhával. A legnagyobb divatportálon mindenki megtalálhatja a legtesthezállóbb bikinit. Az egyrészesek mellett idén nem maradhatnak el a mintás darabok, legyen szó akár feltűnő virágokról vagy csíkokról, a rojtok és fodrok pedig igazán feldobják a strandszettünket, ha jól használjuk őket.

 

A dögös egyrészesek

A kerekdedebb hölgyek imádni fogják a sikkes egyberészeseket.  Idén a különleges kivágások még izgalmasabbá teszik outfit-ünket, amely persze amellett, hogy játékos, nagyon praktikus is. Segít a nem kívánatos részeket elfedni és az előnyös pontokat kihangsúlyozni, hogy igazi dívának érezhesd magad. A megfelelő kivágás a sportos alkatúaknak is szép ívet ad, míg az alacsonyabbakat optikailag nyújtja. Ha egy mintás maxiszoknyával vesszük fel, kész is a szettünk egy hajókirándulásra vagy egy vízparti rendezvényre.

Etno- és trópusi hangulatot idéző virágminták

A nyári színes kavalkádhoz mintás fürdőruha dukál. Az apró etnomintákkal díszített darabok jól állnak azoknak is, akiken egy kis plusz van, egy feltűnő, flamingó-, papagáj- vagy pálmafamintás felső pedig tökéletes választás lehet a körte alakú hölgyeknek, mert kihangsúlyozza a dekoltázst. Azok is bátran kísérletezhetnek, akik nem rendelkeznek kerek formákkal, egy színes, mintás darab ugyanis nagyobbnak, feltűnőbbnek mutatja az adott testtájat. A Fashion Days stylistjai azt tanácsolják, hogy a szetted többi része ne legyen túlzottan mintás, de egy csíkos kendő vagy strandtáska tökéletes választás lehet bikinid mellé.

 

Csíkos

Ha már minták, nem maradhatnak ki a csíkok sem. Általánosan elterjedt, hogy a keresztbe csíkozás szélesít, de bátran hordhatják a teltebb idomokkal rendelkezők is, ha például a mellrésznél világosabb, deréknál karcsúsító, sötétebb csíkozásról van szó. A széles csíkozású fürdőruhában az alacsony nők még alacsonyabbnak tűnhetnek, így jobb, ha a keskenyebbeket részesítik előnyben.

Rojtos és fodros

A dekoltázsban kevésbé erős nők örömére az 1970-es évek rojtjai és fodrai még mindig hódítanak. Legyen akár bohém vagy romantikus darab, egy fodros felsőrész nőies formákat kölcsönöz viselőjének.

 

Mix&Match

Kreativitásunk idén nyáron szárnyalhat! Ha nem tudunk dönteni, mit válasszunk a fashiondays.hu fürdőruha kollekciójából, egyszerűen kombináljunk össze különböző színű darabokat, türkiz felsőhöz válasszunk például egy vidám, napsárga bikinialsót. Ha a kontrasztos színeket variálod, garantáltan minden tekintet rád szegeződik a strandon! A bátrabbak a minták keverésével is kísérletezhetnek, határ a csillagos ég.