Pillekönnyű cipők a nyárra!

2016. június 28.
Pillekönnyű, extra kényelmes, vízálló és nagyon nyári. Ezért tetszettek meg a Native cipők a PandArte bloggerének is, amiket most mi is bemutatunk nektek!

A cipőmárkát 2009-ben alapította néhány lelkes és innovatív gondolkodású fiatal a kanadai Vancouverben. A céljuk az volt, hogy a hagyományos cipőfazonokat új és merész anyaghasználattal és technológiai módszerekkel ötvözzék. Így születtek meg a sajátos formavilágú és élénk színű modellek felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Valamennyi lábbeli egy klasszikus fazonra épül, amit a legújabb technológiákkal és egy, csak arra a kollekcióra jellemző egyedi tulajdonsággal dolgoznak ki, miközben maximálisan figyelnek arra, hogy a cipő könnyed maradjon. Igazodnak a láb formájához, nem izzad bele a lábunk, és antibakteriális védőréteget képeznek a szagok ellen.

Vízpartra és fesztivál szezonra szerintem tökéletes választás, hiszen strapabíró és könnyen tisztítható is… Ideje lecserélni a gumicsizmákat. Egyes fazonok pedig hétköznapi viseletre is tökéletesek, olyan könnyűek, mintha nem is lenne cipő a lábunkon!

Itthoni lelőhely: tranzitshop.hu/native/hu
Infó: Native Shoes