Különleges magyar szuvenírek: új pop-up bolt nyílt

2016. augusztus 04.
Az Andrássy út 5. szám alatt nyílt meg a Projekt Showroom soron következő pop-up boltja, a „Budapest Colors" címre keresztelt, újragondolt magyar szuvenírbolt.

Limitált kiadású ajándéktárgyak és rendhagyó módon turisztikai információs szolgáltatások teszik emlékezetessé az idelátogatók számára a Budapesten eltöltött időt.

Egészen szeptember 30-áig lesz nyitva a Projekt Showroom „Budapest Colors” című újragondolt magyar szuvenír boltja az Andrássy út 5-ben. A szervezők különleges szuvenírtárgyakat gyűjtöttek egy fedél alá, amelyeken keresztül megmutatkozik, milyen a város és az itt élők és alkotók valódi, sokszínű világa.

„Az itt kapható ajándéktárgyak Budapest kortárs oldalát jelenítik meg, frissek és újszerűek mind egyediség, esztétikum és minőség tekintetében. Ez nagyon fontos volt számunkra a válogatás során. Tavaly szerveztünk már egy hasonló jellegű pop-up boltot, de ebben az évben még különlegesebb lesz a kínálat, részben azért is, mert kifejezetten a boltba készülő limitált kiadások is kaphatók lesznek. Olyan tárgyakat válogattunk össze, amelyeket mi magunk is szívesen vinnénk haza emlékbe vagy lepnénk meg vele külföldön élő rokonainkat, barátainkat” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

A közel 170 négyzetméteres üzlettérbe több mint 80 különböző, kisebb és nagyobb hazai készítőtől, manufaktúrától válogattak termékeket a legkülönbözőbb árfekvésben. A kínálatban lesznek angol nyelvű könyvek és albumok, textíliák, kerámiák, apróbb dekorációs tárgyak, illatos szappanok és kézzel készített balzsamok. A gasztronómiai válogatásban lekvárok, szörpök, mézek, csalamádék találhatók, a divat kiegészítők között vászontáskák, neszesszerek, sálak, hátizsákok, de lesznek gyermekeknek válogatott ajándékok, valamint füzetek, útinaplók, nyomatok, és természetesen képeslapok is szép számban.

A „Budapest élményt” pedig a boltban elérhető programajánló szolgáltatással igyekeznek teljessé tenni a szervezők, akik azt tűzték ki célul, hogy egyedi szuvenír kínálatuk mellett segítenek tartalmas időtöltést találni az érdeklődőknek.

Az igényes termékválogatás a megszokott módon egy kifejezetten erre az alkalomra épített látványvilágban kap helyet, amelyben most a csapat maga tervezett és épített Csikós Krisztina vezetésével. A hófehér belső térben megjelenő város szimbólumokat Slip és Ábra graffiti művészek rajzolták. A kirakatokat pedig Szécsi Judit grafikus, papír dizájner tervezte és kivitelezte.

Nyitva: 2016. 07. 25 – 09. 30. minden nap 10:00 – 20:00 // hétvégén és ünnepnapokon is
Helyszín: 1061 Bp. Andrássy út 5. földszint (utcai üzletbejárat)
Facebook/projektshowroom