Új márkákkal bővült a Prieston Showroom

2016. szeptember 26.
Kibővült a Prieston Showroomja: a népszerű designer, Nagy Noémi ruhái mellett mostantól egyedi tervezésű táskák, ékszerek és kiváló minőségű férfi öltönyök, sportzakók is elérhetőek egy helyen.

Prieston 2016 FW kollekciójának debütálása új irányt mutatott a márkának: előtérbe kerültek az esküvői ruhák, legyen szó menyasszonyi, koszorúslány, menyecskeruháról, vagy akár a vendégek öltözékéről.

„Ezzel összhangban jött az indíttatás a Prieston Showroom bővítésére is, amellyel nem titkolt célunk minél teljesebb körű szolgáltatást nyújtani menyasszonyainknak, vőlegényeinknek és a teljes násznépnek. Ezért mostantól Sophie Molnar Design egyedi tervezésű drágaköves ékszerei, Sophie by Chance különlegesen elegáns táskái, illetve Sebastian Design kiemelkedő minőségű méretes öltönyei és sportzakói is megtalálhatóak nálunk.” – árulta el Nagy Noémi, akinek kreációit egyre több ifjú ara választja a nagy napra.

A tervezőkről:

Sophie by Chance

A Sophie by Chance 2014 óta létező márka, amit maga a tervező Buzás Zsófi alapított.  Már a divatiskolás évek alatt is tudta, hogy számára a táskatervezés az igazi szerelem. Nem is kellett sokat várni az első saját kollekcióra, ami rögtön a tanulmányok befejezése után piacra is került 2015 őszén.
Zsófi előszeretettel inspirálódik mozifilmekből, operákból, vagy akár színdarabokból. Legelső kollekcióját például a méltán népszerű Diótörő ihlette.
Általános stílusjegyeit tekintve ezért nem meglepő, hogy a bohémitás, játékosság, ugyanakkor nőiesség jellemzi.
„Szeretem a csillogást és a finom eleganciát. Számomra nagyon fontos, hogy minden nőnek kedveskedni tudjak alkotásaimmal, a méretek ezt a szabadságot gátolták, ezért lettem táskatervező. Egy táskánál nincs konfekció méret, bárkinek jól áll, aki magáénak érzi. Ez nekem is sokkal nagyobb biztonságot és szabadságot nyújt, a tervezéskor.” – meséli Zsófi.

Sophie Molnar Design

A Sophie Molnar Design márkát Molnár Zsófi okleveles drágakő szakértő, illetve ékszer tervező  alapította 2012-ben. Hamar kiderült, hogy különleges vonzalmat érez az ékszerek iránt, mivel már 4 éves korától gyűjtötte az ásványokat. Zsófi azóta is töretlenül fejleszti magát szakmailag, követi a trendeket.
Egyedi igények megvalósítása során a megrendelőkkel együtt alkotja meg az áhított ékszert, amit gondos drágakő beszerzés előz meg, amit Zsófi a mai napig saját kezűleg végez. A márka szolgáltatásai között nem csak az egyedi ékszer tervezés található meg, hanem az országban egyedülálló módon drágaköves ékszerbérlésre is van lehetőség, ezzel is hangsúlyozva drágaköves ékszer viselésének elérhetőségét.
Ezen felül 2016-ban első kapszula kollekcióját is megalkotta, ami az Open Ring nevet kapta. Ennek célja egy rendkívül fiatalos, fimon és elegáns ékszer kollekció megalkotása volt, ami nem utolsó sorban anyagilag is bárki számára elérhető.
Zsófi ars poeticája:
„Nem szeretem a nagyon elvadult, kifacsart dizájnokat, az ékszerek tervezésénél az a célom, hogy az adott kő a legjobb oldalát mutassa meg, és azon legyen a hangsúly.”

Sebastian Design

A Sebastian Design márkát Tóth Sebasztián 2006-ban alapította. Már a kezdetektől a maximalizmus jellemezte, akár minőségről, designról vagy egyediségről beszélünk. Eleinte leginkább öltönyök tervezésével foglalkozott, majd a piaci igényekhez alkalmazkodva 2013-tól elkezdett a sportzakókra specializálódni.
„Munkám során sokan kerestek meg azzal az igénnyel, hogy alkossak számukra valamilyen – a mindennapokban is – jól kihasználható darabot, ami elegáns, de egy cseppet sem unalmas. Így jött az ötlet ezen piaci rés lefedésére.” – mondja Tóth Sebasztián, aki nem titkolja, hogy munkájával nemcsak elsőosztályú minőség létrehozása, hanem a meghökkentés is célja.  Különleges szín- és anyaghasználatával, egyedi részletmegoldásaival, a divatot nem követni, hanem teremteni kívánja.