ENIHORN – Kalandozások a végtelen vizeken

2016. október 14.
Az élet tele van olyan lehetőségekkel, amikor szabadon, kalandos kedvvel tölthetjük meg a mindennapjainkat, utazásainkat, így sok várt vagy váratlan izgalommal találhatjuk szembe magunkat. Ezt a szellemiséget képviseli az E N I H O R N 2017. tavaszi-nyári kollekciója, amellyel a tervező ismét a saját életéből kiragadott élményét adja át a világnak.

A tervező, Horn Enikő nyaralása alkalmával közelebbről is megismerkedhetett a szeles, de barátságos Kükládok szigetvilágával, a jellegzetes meltemi széllel, ami csak arra a vidékre jellemző, és az általa gerjesztett hullámokkal, amik 5-6 méteres magasságból ostromolják az ott elhaladó hajósokat júliustól egészen októberig. Ebben a világban megtapasztalhatta, hogy hatalmas bátorság kell fellépni egy hajóra, ami kifut a védett öbölből a viharos, kiszámíthatatlan vizekre, és ezt az elszántságot meg is kell tartani akár humorral, vidámsággal, akár barátokkal, de ebben segítségünkre lehetnek a kényelmes, vidám, praktikus ruhák, táskák is.

Így született meg az új kollekció, aminél fő szempont volt az urbánus, mégis lezser, kissé „matrózos” megjelenés, a praktikum és nem utolsó sorban a könnyed elegancia. Mintáiban megjelennek a közkedvelt csíkok, és az E N I H O R N márka összes eddigi kollekciójára jellemző virágminta. Színeiben elsősorban a víz végtelenségét és szeszélyességét ragadja meg: főleg a sötét tengerkék, az égkék, az aprócska szigetekre jellemző homokszín és a drapp dominál, de fellelhetőek a görög szigetvilágra oly jellemző murvafürt virág lilás, magentás, olykor pirosas színei is.

A táskáknál is a jól záródó hátizsákokat helyezte előtérbe, hiszen egy hétvégi vitorlázáshoz, kiránduláshoz, de a hétköznapokban is tökéletes választás: hátunkra felvéve nem eshet le rólunk, minden belefér, amire egy nőnek csak szüksége lehet, és valódi bőr anyagának köszönhetően a tartóssága miatt sem kell aggódni. Így bátran elindulhat a XXI. századi „Odüsszeuszina” felfedezni a körülötte lévő fantasztikus világot.

Kapcsolat: enihorn.com
Üzlet: 1065 Budapest, Izabella utca 45.