Látványos divatbemutató a KENZO x H&M kollekció New York-i debütálása alkalmából

2016. október 20.
Múlt éjjel, a New York-i Pier 36-ban, egy különleges bemutatón debütált a KENZO x H&M kollekció, melyet Jean-Paul Goude divatlegenda rendezett. A meghívott vendégek részesei lehettek annak a vibráló és játékos energiának, mely a Kenzo kreatívigazgatói, Carol Lim és Humberto Leon által tervezett KENZO x H&M kollekció darabjaira is annyira jellemzőek.

Sam Spiegel dalának, az “Express Yourself” ez alkalomra készített remixének ritmusára táncosok, beatboxerek és zenészek gyűltek össze, hogy az önkifejezés szépségét és erejét ünnepeljék. A KENZO-val együttműködő Ryan Heffington különleges koreográfiájával mutatták be a közönség számára a KENZO x H&M kollekció játékosságát. A bemutatót követően az este a meglepetés-vendégként fellépő rapper, Ice Cube produkciójával folytatódott.

– A mai este mindannak a megünneplése volt, amit annyira szeretünk a KENZO x H&M kollekcióban: a különböző világok vibráló és váratlan találkozását. Felejthetetlen volt ez a bemutató. – mondta Carol Lim és Humberto Leon, a KENZO kreatívigazgatói.

– A KENZO x H&M kollekció debütálása igazán különleges volt – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója. – Fantasztikus volt látni, ahogy életre kelt ez a hihetetlen mintákat, színeket és energiát ötvöző kollekció. Igazi megtiszteltetés volt Jean-Paul Goude-ot felkérni a bemutató megrendezésére, aki tökéletesen megragadta a kollekció hangulatát.

A KENZO x H&M kollekció a világ 250 H&M üzletében, valamint online lesz kapható november 3-tól.