Rojtos bőrtáskák és nyakörv Molnár Nini új kollekciójában

2016. december 02.
Úgy tűnik, a fiatal tervezőnő nem áll le az újdonságokkal. A Pombag és Sunbag után, itt az új őrület: a Fringe kollekció.

Molnár Nini korábbi két kollekciójának táskái elég nagy port kavartak, persze a szó pozitív értelmében. Kevés olyan nívós esemény volt, ahol legalább egy szőrmók táskát ne láttunk volna. A mostani Fringe kollekció is elég ütősre sikerült. Vagány, szexi és igazán egyedi. A fiatal tervező eddig különlegesebbnél különlegesebb anyagokkal kápráztatott el minket, ez az első bőr kollekciója. (A 2015-ben debütált Pombag mongóliai bárányszőrből, az azt követő Sunbag pedig fonott szálakból készült.)

A Fringe, vagyis a rojt kollekciót hosszú bőr rojtok határozzák meg, amit megtalálhatunk a táskákon, illetve egyéb kiegészítőkön, mint például a kredit tokon. Szokatlan, de ugyanakkor nagyon látványos kivitelben. A kollekciót a 60-as évek rocksztár korszaka ihlette. Ezt az életérzést bőr nyakörveivel, a legújabb trendek szerint ‘chockereivel’ koronázta meg, ami most óriási divat.

A márka az új kollekción kívül olyan kampányképekkel rukkolt elő, amely a Nini Molnar összes eddigi táska kollekcióját bemutatja, és átadja a márka életérzését. A táskákon kívül megcsodálhatjuk az előbb említett chockereket, a vadiúj pom pom övet is.

A kampányt Pejkó Gergő fotózta, a márka arca pedig Daphni Lehoudi félig görög, félig magyar modell lett, aki tökéletesen keltette életre – egyszerre – az elegáns és szexi vonalat.

A Nini Molnar termékekkel a Four Seasons Karácsonyi Vásáron is találkozhattok.

Ha kíváncsi vagy a kampányra, kattints a képre!

Bővebb infó ITT!