Új márkavonalat indított az AGNESKOVACS

2016. december 12.
Az új táskakollekció lezserebb, lendületesen minimalista és az AGATE névre hallgat.

A szofisztikált, de sportos vonalat képviselő márka elsősorban – a magas minőség és a letisztult design mellett – a széles elérhetőség teszi igazán vonzóvá. Az AGATE táskák kedvező árazását a bőrt váltó minőségi, alternatív anyagmegoldások teszik lehetővé.

Az AGATE az AGNESKOVACS eddig rejtett rétege. Követve annak esztétikáját, kiemelkedő minőségét és funkcionalitását a márka könnyed, fiatal megfogalmazását nyújtja. Új anyagok használata által izgalmas geometrikus felületeket jelennek meg.

Az „agate” jelentése achát – kristályos, rétegzett féldrágakő, amelynek határozott, változatos színű mintázata követi a kőzet formáját. Izgalmas rétegződése, sokfélesége különösen inspiratív ezáltal adva állandó kiindulási pontot a kollekcióknak. Az táskák nagyvonalú alapformáinak felületét geometrikus részletek mozgatják meg. Továbbra is egyetlen, egybefüggő lap hajlításával és formázásával jönnek létre a varrás észrevétlen jelenlétével.

Az AGATE első kollekciójának karakterét a marhabőr és a különleges, hővel formázott anyag kombinációja nyújtja, amelynek jellegzetes négyzetmintája és fémes színei a 60-as évek Space Age esztétikáját idézik fel retrofuturisztikus hangulatot kölcsönözve a táskáknak. A hangsúlyos anyaghasználatot a táskák alapformáinak visszafogottsága egyensúlyozza ki. A mini kollekcióba unisex hátitáska, női válltáska, shopper táska és MacBook tok tartozik, amelyek monokróm feketében és ezüst-fehér kombinációban érhetőek el, kezdetben kizárólag Magyarországon.

Az AGATE Quadra kollekció kapható az www.agneskovacs.hu/agate oldalon.

A galériáért kattints a képre!