Kötött csodák Tomcsányi Dóritól

2016. december 16.
Egy nagy múltú magyar gyártó, a Szegedi SZEFO Zrt. és egy kortárs magyar divattervező, Tomcsányi Dóri együttműködéséből született meg a TOMCSANYI Fine Knitwear, minőségi magyar kötöttáru márka.

Az együttműködés célja, hogy minőségi alapanyagokból, a Szegedi SZEFO Zrt. által képviselt magas színvonalú gyártással olyan márka szülessen, amely hosszú távon képezheti a hazai fenntartható divat részét, ezáltal lehetőséget biztosítva a magyar munkavállalók foglalkoztatására.

A társadalmi felelősségvállalás és fenntartható divatipar a TOMCSANYI márka célkitűzései között is előkelő helyet foglal el: versenyképes fizetésért dolgozó, magyar varrónők készítik a kollekciókat, a cég szívesen alkalmaz pályakezdőket és népszerű a studió gyakornoki programja is.

A társadalmi felelősségvállalás és környezettudatosság jegyében a kollaboráció kiemelt hangsúlyt fektet a magyar tervezésre és gyártásra, illetve a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Az első kollekció kizárólag gyártásból megmaradt fonalakból készült, ezáltal is csökkentve a készletek felhalmozódását, majd idővel hulladékká válását.

A 100%-ban magyar márka sikerét az együttműködő felek tapasztalatai és erősségei mellett a tőlük már megszokott magas minőség, a versenyképesség, a 21. századi technológia, és nem utolsó sorban az egyediség garantálja.