Kalandozások a végtelen vizeken

2017. február 03.
Az élet tele van olyan lehetőségekkel, amikor szabadon, kalandos kedvvel tölthetjük meg a mindennapjainkat, utazásainkat, így sok várt vagy váratlan izgalommal találhatjuk szembe magunkat. Ezt a szellemiséget képviseli az ENIHORN 2017-es tavaszi-nyári táska kollekciója, amellyel a tervező ismét a saját életéből kiragadott élményét adja át a világnak.

A tervező, Horn Enikő nyaralása alkalmával közelebbről is megismerkedhetett a szeles, de barátságos Kükládok szigetvilágával, a jellegzetes meltemi széllel, ami csak arra a vidékre jellemző, és az általa gerjesztett hullámokkal, amik 5–6 méteres magasságból ostromolják az ott elhaladó hajósokat júliustól egészen októberig. Ebben a világban megtapasztalhatta, hogy hatalmas bátorság kell fellépni egy vitorláshajóra, ami kifut a védett öbölből a viharos, kiszámíthatatlan vizekre, és ezt az elszántságot meg is kell tartani akár humorral, vidámsággal, akár barátokkal, de ebben segítségünkre lehetnek a kényelmes, vidám, praktikus táskák is.

Így született meg az új táska kollekció, amelynek darabjai tökéletes kiegészítők az urbánus, mégis lezser, kissé „matrózos” megjelenéshez, a praktikumot és nem utolsó sorban a könnyed eleganciát képviselik. Egyes darabokon megjelenik az E N I H O R N márka összes eddigi kollekciójára jellemző virágminta – a kollekció, színeiben elsősorban a víz végtelenségét és szeszélyességét ragadja meg: főszerepbe kerül a sötét tengerkék, az égkék, az aprócska szigetekre jellemző homokszín és az aranyló ragyogás, a kék és fehér kombinációjából született tengerész stílus, valamint a márkára jellemző, élettel teli meggypiros és az örökérvényű, stílusosságban verhetetlen fekete is.

A 2017-es tavaszi-nyári szezont a márka egy új modellel, a LISANNE-nel ünnepli. Az oldaltáska Grace Kelly kishúgáról kapta a nevét és követi is „nővére”, a GRACE 3D-s vonalait – a négyféle változatban elérhető táska a kollekció egyik jellegzetes darabja, amely a modern és a klasszikus nőiességet egyaránt képviseli. A kétféle bőr kombinációjából született LISANNE Blueskyblue egyszerre kelti életre a tenger és az ég kékjét, a LISANNE Whiteblue – a fehér és a kék párosításával – a matróz-hangulatot idézi fel, valamint megtalálhatjuk az univerzális, fekete változatot, a LISANNE Black-et is a kollekcióban és a barokk ragyogást újraértelmező, az aranyszínű bőrt előkelő motívumokkal társító LISANNE Goldflowert.

A stílusosság, a trendi megjelenés és a praktikum másik valódi megtestesítője az E N I H O R N GOLDY Whiteblue, amely ugyancsak kék és fehér bőr találkozásából született – színében, nagyméretű, shopper fazonjában és könnyed eleganciájában a tavasz üdesége és a nyár lendülete köszön vissza.

A klasszikus és modern formák randevújából keletkezett, már jól ismert ikonikus formák mellett, a jól záródó, szuper trendi hátizsák, a TEDDY is előtérbe kerül, többféle színkombinációban és virágminták életre keltőjeként, hiszen egy hétvégi vitorlázáshoz, kiránduláshoz, de a hétköznapokban is tökéletes választás: hátunkra felvéve nem eshet le rólunk, minden belefér, amire egy nőnek csak szüksége lehet, és valódi bőr anyagának köszönhetően a tartóssága miatt sem kell aggódni. Így bátran elindulhat a XXI. századi „Odüsszeuszina” felfedezni a körülötte lévő fantasztikus világot.

A kollekcióért kattints a képre!


Kapcsolat: www.enihorn.com