A kedvenc noteszeink: DOT for You

2017. február 06.
Baglyas Erika, a kortárs magyar képzőművészeti élet középgenerációjának meghatározó alakja, 2015-ben alapította a DOT for You design brandet, melynek fő profilja egyedi, kisszériás határidőnaplók, noteszek, jegyzet- és vázlatfüzetek tervezése és kivitelezése.

Egy könyvkötővel és egy kreatív műhellyel együttműködve olyan termékek létrehozása a cél, amelyek funkciójában, designjában nagy teret kap a hagyományos könyvkötészeti technikákkal való kísérletezés. A cél újragondolni ezeket a kézműves technikákat, és a legújabb, minőségi, kreatív alapnyagokkal új köntösben megmutatni a kézimunka nagyszerűségét.

A DOT for You 2016-ban csapattá vált, Sebestény Csilla, marketinges és Szörényi László, grafikus csatlakozott a manufaktúra munkájához. Együtt indították el a StyleHubon keresztül webshopjukat, melynek létrejötte – ebben a formában – szakmai elismerés a számukra, hisz a StyleHub meghívásos rendszerébe eddig csak vezető divatmárkák kerültek be.

Termékpalettájuk folyamatosan bővül: a viszonteladóknál és a webshopon megtalálható a prémium minőségű, számozott LOLKA notesz, amelynek minden darabja egyedi, a DETECTIVE jegyzettömb, amely a modernkori nyomozóknak készült – vagy azoknak, akik szimplán imádnak jegyzetelni – , a BLACK for You zsebnotesz, amellyel a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület és Állatmenhelyet támogathatjuk minden egyes eladott darabbal, valamint a 800 számozott példányban készült IRKA határidőnapló, amelynek 2017-es kiadása ponthálós lapjaival kívánja megkönnyíteni használójának mindennapjait.

A DOT for You által létrehozott termékek nem csak azért különlegesek, mert egy adott koncepció mentén törekednek a letisztultságra és a játékosságra, hanem azért is, mert önálló entitásukban is különleges tárgyak, amelyek a tulajdonosuk által válnak még egyedibbé. A DOT for You termékek gondossággal, de a véletlenek bevonásával vannak kitalálva és létrehozva, pont, mint egy műalkotás.

Így lesznek a DOT for You noteszek a kedvenc noteszeink, és a kortárs tárgykultúránk izgalmas színfoltjai, miközben a felhasználójukat is saját kreativitása kibontakoztatására késztetik.

A galériáért kattints a képre!


Hol? www.dotforyou.hu