Szeptemberi horoszkóp 2024: a Szűz jegyében szükség lesz a szorgalmunkra

2024. szeptember 01.
Mit hoz vajon a csillagjegyeknek a 2024. szeptember havi horoszkóp? Vajon mely csillagjegyek járnak szeptemberben a legjobban?
Szeptember havi horoszkóp 2024
  • 2024 szeptembere, a Szűz jegyének időszaka – a fizikai és lelki értelemben vett – „rendrakás” ideje.
  • A szeptember havi horoszkóp elárulja, hogyan alakítják a csillagok az életedet.
  • Mire készüljenek az egyes csillagjegyek a 2024-es szeptember havi horoszkóp szerint?

Az új hónap új lehetőségeket hoz a csillagjegyek számára! A 2024. szeptember havi horoszkóp izgalmas változásokat tartogat az egyes csillagjegynek. Szeptember az ősz első hónapja, érdemes azt az időszakot kihasználniuk a csillagjegyeknek.

Ezt hozza 2024 szeptembere az egyes csillagjegyeknek a havi horoszkóp szerint:

1. KOS (MÁRCIUS 21. – ÁPRILIS 19.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

A szerencse bolygója, a Jupiter a kommunikáció és a tanulás területét érinti, így ebben a hónapban a tudás megszerzése vagy átadása kerül a középpontba. Egyre több dolog iránt mutatsz érdeklődést, szellemileg a topon leszel. Magabiztosan vágsz bele minden feladatba. A havi horoszkóp szerint kiemelkedő most a vonzerőd, sokkal könnyebben nyílnak meg előtted az ajtók. Kedvelt személy leszel.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 20.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Olyan, mintha újjászülettél volna, fizikai és mentális erőd is egyre nagyobb. Magabiztosan, néha szinte pimaszul intézed a dolgaidat. A napi munka, a rutinfeladatok most nem vonzanak, a kihívásokat keresed. A máskor olyan nyugodt Bika mostanában inkább a pörgésről lesz ismert. Alig lehet bírni veled. Külföldi út is kilátásban lehet, olyan helyre utazhatsz, amelyhez érzelmileg is erősen kötődsz.

3. IKREK (MÁJUS 21. – JÚNIUS 20.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Érdekesen alakul a hónap. A szerencséért felelős Jupiter még mindig téged támogat, az erőt – és néha talán túl sok lendületet – adó Mars azonban elhagyja a születési jegyedet. Visszatérhet az igazi egyéniséged, intellektuálisan magasan szárnyalsz és hosszú távú terveket szövögetsz. A havi horoszkópod szerint fontos lesz az otthonod szépítése: vannak bútoraid, eszközeid, amelyek elöregedtek, itt az idő a cserére, a korszerűsítésre.

4. RÁK (JÚNIUS 21. – JÚLIUS 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

A harcias Mars a születési jegyedbe lép. Hasznodra lesz, hiszen a te érzelmes lényednek plusz energiát, szenvedélyt hoz. Néhány napig túlreagálhatod a legegyszerűbb történéseket is, de hamar lecsillapodnak a kedélyek. Számodra amúgy sem ismeretlenek a váratlan hangulatingadozások… A családoddal kitűnő, harmonikus a kapcsolatod. Az igazi énedet tudod megmutatni.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Imádod, ha te vagy a középpontban. És most a kommunikáció felelőse, a Merkúr is a születési jegyedben halad. Jó alkalom ez arra, hogy családi, baráti összejöveteleket vagy bármilyen eseményt szervezz. A hozzád közel állók kénytelenek lesznek elviselni a leginkább rendhagyó ötleteidet is. Ami az anyagiakat illeti: nem ártana előbb tízig számolni, és csak utána beleugrani egy-egy nagyobb költekezésbe.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 23. – SZEPTEMBER 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Pedáns, megbízható, szorgalmas, kritikus – általában így jellemezzük azokat, akik a Szűz jegyében születtek. Jó eséllyel a következő hetek is ezeket a tulajdonságaidat hozzák a felszínre. A Szaturnusz nyugtatóan, bölcsen veszi kezébe az irányítást, ennek következtében pedig lényegesen kevesebb kritikával illeted magad és másokat is. Anyagi szempontból kedvezően alakul a hónap. 

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 22.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Igazán kedvedre való időszak veszi kezdetét. Uralkodó bolygód, a Vénusz megérkezett a születési jegyedbe, vonzerőt, kedvességet, kreativitást, valamint kellemes eseményeket, szép napokat hoz számodra. Növekszik az ismertséged is: ahogy haladunk előre a hónapban, egyre népszerűbb leszel. A külvilág pozitív visszajelzései önbizalommal és örömmel töltenek el.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 23. – NOVEMBER 21.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Inkább a háttérből szereted figyelni az eseményeket, a környezetedben felbukkanó új embereket pedig fenntartással, kissé gyanakvóan fogadod. Alaptermészeted meglehetősen titokzatos. Most is leginkább ezt az énedet mutatod. Párkapcsolatodban teljes az egyetértés, elsősorban a közös hobbi kapcsán, de elképzelhető, hogy egy kellemes utónyaralásban is részetek lesz.

9. NYILAS (NOVEMBER 22. – DECEMBER 21.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Kifejezetten kalandos lehet az előtted álló időszak, párkapcsolati területen várható a legtöbb mozgás. Amennyiben nemcsak a társad, hanem egyben a legjobb barátod is a párod, az év legvidámabb, legkellemesebb heteit töltitek együtt. Pénz miatt adódhat kisebb gond, ám ez megelőzhető, ha okosan gazdálkodsz. Nem muszáj mindent megvenni, ami hirtelen megtetszik…

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 19.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Testileg és lelkileg is tele vagy energiával, olyannyira, hogy az elképzelhetetlent is képes leszel megvalósítani. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz szembekerül a Nappal, de ami más számára feszültség, az neked áldás. Kevésbé veszed a szívedre dolgokat, és sokkal inkább hallgatsz az eszedre. A Bak szülött egyébként is racionális alkat, még akkor is, ha időnként túlságosan érzékenyen reagál a kihívásokra.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20. – FEBRUÁR 18.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Nagy változásokat vihetsz véghez. A váratlan ötletek mestere vagy, mostanában mégis sokat rágódtál néhány dolgon. Valószínűleg olyan helyzetbe kerültél, amikor egészen mélyre kell ásni, magyarázatokat, válaszokat keresni. Szerencsére szárnyal a kreativitásod. Tartsd szem előtt párod megbízhatóságát és intuitív képességét, sokat tud segíteni.

12. HALAK (FEBRUÁR 19. – MÁRCIUS 20.) HAVI HOROSZKÓP 2024. SZEPTEMBER

Megérzéseid remekül működnek. Elképzelhető, hogy olyasmibe is belevágsz, amit korábban elképzelhetetlennek tartottál. Bátraké a szerencse – ez lehet a jelmondatod ebben a hónapban. A Nap éppen a párkapcsolati területedre ragyog, szóval ha nincs társad, a téma akkor is terítékre kerül. Ha van, párkapcsolatodat egy fontos kikötőnek érzed, ahol megbízhatóságot, nyugalmat találsz.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images