A legmesésebb ruhák a Grammy díjkiosztón

2015. február 09.
A polgárpukkasztó, ízléstelen szerelésekből idén sem volt hiány a Grammy díjátadó vörös szőnyegén. Ám most nem ezeket fogjuk nektek bemutatni, hanem az est tíz legmesésebb ruháját, amik teljesen elvarázsoltak bennünket.

Beyoncé

Az idei Grammy–díj egyik nyertese – a tavalyi évhez hasonlóan – idén is egy részben áttetsző, földig érő estélyiben érkezett, melyet a Proenza Schouler tervezőpárosa álmodott meg. A csillogó, szőrmés ruha anyagához nem volt szüksége sok ékszerre Beyoncénak, ám Lorraine Schwartz hosszú smaragd fülbevalóját mi sem tudtuk volna otthon hagyni.

Katy Perry

Bár a Dark Horse című daláért jelölt énekesnő hajszínéért nem vagyunk oda, ez a mesés Zuhair Murad ruha mindent felülmúlt!  Anélkül, hogy villantott volna bármi oda nem illőt, (a testformáló body-nak köszönhetően) Katy is megmutathatta tökéletes alakját. A fehér Sophia Webster szatén cipőnél pedig aligha lehetett volna jobbat választani.

Jesse J

Az aranytorkú énekesnő a legendás Tom Jones-szal lépett fel a díjátadón, a vörös szőnyeget pedig ebben a milliónyi flitterrel és gyönggyel díszített Ralph & Russo couture estélyiben hódította meg.

Taylor Swift

Amikor csak teheti, az énekesnő a libanoni Elie Saab tervező ruháit viseli – de milyen jól is teszi! Ez a türkizkék estélyi épp csak annyit engedett láttatni Taylor formás lábaiból, amennyi még ízléses – a színben tökéletesen passzoló Lorraine Scwartz fülbevaló pedig telitalálat volt!

Gwen Stefani

2014 egyik legstílusosabb énekesnője egy nagyon aktuális darabot választott a díjátadóra: csupán két hete mutatták be ezt a kézzel készített Atelier Versace overallt, ő máris lecsapott rá! Jobb ruhát el sem tudtunk volna képzelni a divattervezőként is tevékenykedő Gwennek.

Iggy Azalea

A vörös szőnyeg egyik nagy meglepetése volt az ausztrál rapper megjelenése: sötétkék Giorgio Armani ruháját mintha ráöntötték volna – egyedül a hajával nem tudunk mit kezdeni.

Ciara

Veszélyes választás volt ez a csupa tüll Alexandre Vauthier hattyúruha, hiszen terebélyes mérete miatt könnyen pluszkilókat varázsolhatott volna az amúgy nagyon is sportos énekesnő alakjára. Ám szerencsére nem ez történt, sőt! Az est egyik legszebb ruhája biztosan az övé, amihez egy klasszikus vörös talpú Louboutint vett fel Ciara.

Mary J Blige

Nem reklámozzák túl, de a hatszoros Grammy-díjas énekesnő is ragyogóan nézett ki ebben a J Mendel estélyiben, amihez egy tökéltesen illő Amanda Pearl kistáskát választott.

Nicole Kidman

A színésznő Keith Urbant kísérte el a gálára, ám szexis Thierry Mugler ruhája miatt hamar a kamerák kereszttüzébe került. Ez a fekete darab tökéletes példája az LBD-nek, hiszen bármikor, bármilyen eseményre felvehető, anélkül, hogy túl- vagy alulöltözöttnek éreznénk magunkat.

Miranda Lambert

A countryénekesnő sem hódolt a flitterőrületnek, de ezt egyáltalán nem bánjuk, hiszen ebben a Gabriela Cadena ruhában nem kellett versengenie senkivel. A maga nemében egyszerű, de pont ez a szolidság és jól öltözöttség hiányzott az est részvevőinek többségétől.