Ezeket a filléres sminkeket használta Simone Biles az olimpián

2024. augusztus 05.
Simone Biles nemcsak elképesztő teljesítményével, de pazar dresszeivel és persze kifogástalan sminkjével is reflektorfénybe került a 2024-es olimpián. Eláruljuk, milyen – meglepően olcsó – termékekkel sminkel a többszörös aranyérmes tornász!

Simone Biles történelmet írt a 2024-es párizsi olimpián, ahol – cikkünk írásának idején – már hét aranyérmet szerzett. Az amerikai tornász nem véletlenül került a figyelem középpontjába és kapott saját netflixes dokumentumfilmet is (Simone Biles Rising), hiszen már másodszorra nyerte meg a női torna összetett versenyét. Simone Biles ugyanakkor nemcsak elképesztő sportteljesítményével, de lélegzetelállító dresszeivel és persze kifogástalan sminkjével is a figyelem középpontjába került. 

A 2024-es párizsi olimpián kicsit a színfalak mögé is bepillanthattunk, hiszen azt is láthattuk, hogyan igazítja ki sminkjét Simone Biles két szám között – és így azt is megtudhattuk, milyen termékeket használ a tehetséges tornász.

Simone Biles elérhető sminkkedvencei

A szóban forgó fotón Simone Biles két termékkel látható: az egyik a NYX szájceruzája, amit alig 1900 forintért megvásárolhatunk magunknak. A másik a Rihanna sminkmárkájától, vagyis a Fentytől származó kultikus invismatte instant púder – ezt használta a sportoló a kész smink fixálásához.

Szerencsére Simone Biles a közösségi médiában is megmutatott néhány pillanatot az olimpiai készülődésből: megmutatta például, hogyan készül a frizurája és elegáns francia manikűrjét is közelről megcsodálhattuk.

@simonebilesowens a girls version of GTL, hahahaha hair, nails, wax & lashes for obvious reasons I didn’t film my wax appt & I do my own lashes so there’s that. ❤️ #paris #olympics ♬ original sound - Simone Biles

A mindössze 27 éves  Simone Bilest – akinek a párizsi már a harmadik olimpiája – minden idők egyik legnagyobb tornászának tartják, aki az örökrangsorban már a magyar Keleti Ágnest is megelőzte. Korunk egyik legnagyobb és egyben legismertebb sportolója olyan gyakorlatokat tökéletesített, amelyek látszólag ellentmondanak a fizikának, és fiatal kora ellenére öt új mozdulatot neveztek el róla – nem túlzás, hogy már most igazi élő legenda.

Csillogó smink és csillogó ruhák – Simone Biles egyedi stílusa

A tehetséges fiatal sportoló idén páratlan ruháival is bejárta a sajtót: láthattuk őt különleges, Wonder Womant megidéző összeállításban és 6000 Swarowski kristállyal rakott, több mint 3000 dollár értékű dresszekben is. Bár az olimpiai játékokon kétségtelenül nem lehet másra figyelni, mint tökéletes mozdulataira, az biztos, hogy Simone Biles imádja a feltűnő, ragyogó darabokat. 

Az Instagram-oldala alapján úgy tűnik, hogy Simone Biles a hétköznapokban is szereti a nőies, csillogó, gyöngyökkel vagy éppen csipkével díszített ruhadarabokat, bár edzéshez általában a legkényelmesebb és legegyszerűbb dresszeket, leggingseket és melegítőket húzza. Bár magánéletéből viszonylag kevés részletet oszt meg, néha-néha azért posztol egy-egy cuki fotót férjével, Jonathan Owensszel, aki maga is sportoló – a Bears amerikaifoci-játékosa. Owens egyébként idén is elkísérte feleségét az olimpiára és lelkesen szurkolt neki a nézőtérről.

Forrás: Independent Fotó: Getty Images