Újabb szerelem a láthatáron? Vele randizhat Ben Affleck

2024. augusztus 26.
Még javában zajlik Jennifer Lopez és Ben Affleck válása, azonban lehetséges, hogy a színész már más mellett találta meg a boldogságot. Egy bennfentes elárulta, hogy ki lehet Affleck új randipartnere.
Újabb szerelem a láthatáron? Vele randizhat Ben Affleck

Az elmúlt egy hétben Jennifer Lopez és Ben Affleck válásától volt hangos a média, hiszen a hónapokig tartó találgatások után pont került a pletykák végére. Az énekesnő múlt hét kedden, éppen a második házassági évfordulójukon nyújtotta be a válókeresetet. 

Habár Jennifer Lopez és Ben Affleck válása még közel sem ért a véget, lehetséges, hogy egy új szerelem van a láthatáron. Ben Afflecket ugyanis a napokban Robert F. Kennedy Jr. 36 éves lányával, Kick Kennedyvel látták. Egy bennfentes a Page Sixnek azt mondta, miszerint észrevették Afflecket és Kennedy lányát a Beverly Hills Hotel Polo Lounge éttermében, illetve más helyeken is.

A kapcsolatukról egyelőre még semmit sem lehet tudni, mivel Kick nem volt hajlandó kommentálni a történteket, Ben Affleck képviselői pedig nem reagáltak a lap megkeresésére. 

Bárhogy is legyen, az elmúlt hónapok rávilágítottak arra, hogy mennyi ellentét volt az énekesnő, illetve a színész között. Az információk szerint JLo és Affleck házassági problémái már a nászúton elkezdődtek. 

„Az a fajta nagy szerelem, amiben Jennifer hisz, az a mindent elsöprő odaadásról szól. Ben egy ideig játszotta a szerepét és részt akart venni benne, de ő egyszerűen nem ilyen” – magyarázza az egyik forrás. 

Az információk szerint ettől függetlenül a sztárpár nagyon szerette egymást, éppen ezért megpróbálták megoldani a problémáikat, de állítólag a színész kiszámíthatatlan viselkedése megnehezítette a dolgukat. A sztárpár kapcsolatát állítólag Ben Affleck kiszámíthatatlan, hirtelen és szélsőséges hangulatingadozása mérgezte meg. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images